2777
2789
هر ماه نیست اینجوری چند وقت یبار ولی خرج ماهانش جداس

برای من واقعا کمه،من فقط هزینه یکماه باشگاهمم نمیشه

البته بستگی به سبک زندگی داره

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تابستون زیاد ولی الان کم میانگین ۲۰ تومن 

شوهر منم بین ۲۰تا ۳۰ درآمدشه ۲تومن بمن میده خرج لباسو خریدامو اینارم ازکارت خودش برمیدارم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
واقعا ولی خدایی یکم مراعات کنید شرایط سخته ما مردا رومون نمیشه بگیم

والا بستگی ب خانومت داره هر کسی یکجوریه و یه اخلاقی داره من ک ب شخصه خودم خیلی رعایت میکنم همین الان صفخه گوشیم نیم سوز شده و کلا تاریکه بعد شوهرم گف بریم یه گوشی دیگ‌برداریم گفتم حالا این ماه چک زیاد داشتی واجب نیس باشه تا یک ماه دیگ‌با همین کنار میام‌ بعد بخریم......تازه میگم یه قیمت مناسب اخه بچه کوچیک دارم خیلی گوشیم‌ میندازه زمین

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
اره بابا پول ارزش نداره ولی انتظار داشتم مثلا یتومن برگردونه بگه همین بسه 

تقریبا خوبه

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

طلب تابستونم بود کولر سازم 

خوب پس ط شما تعارف کردی اونم برداشته برا روز مبادا نگران نباش جای دوری نرفته اخه خواهر منم شغل شوهرش فصلیه کلا هر چی پول تو دست و پا باشه میزاره برا روز مبادا اخه همش میگه زمستون بازار کار کساده 

کاربر قدیمی هستم با یه کاربری  جدید😘😘😘 دستم به بودنت نمیرسد*اما بگذار سربسته بگوییم**طوری دوستت میدارم ***که هر شبانه روز بی انکه ببینمت****بی انکه ببوسمت*****بی انکه لمست کنم*****بودنی ترین بودنی شخص جهانم شده ای*****🌹🌹🌹 شعر بالا به یاد عزیزترین عزیزامن که از دست دادم ❤ممنون میشم برای شادی روحشون یک صلوات بفرستی🌹🌹🌹�
بابا اوضاع خرابه مگه شما خانم ها طر فدارسیون برابری نیستید خب تو کار کردن هم باید برابر باشیم نامردا ...

به خدا بدون استثنا کار خونه برابر کار با معدنه تازه اگه مثل من ۳ تا گلوله اتیشم داشته باشین

کاربر قدیمی هستم با یه کاربری  جدید😘😘😘 دستم به بودنت نمیرسد*اما بگذار سربسته بگوییم**طوری دوستت میدارم ***که هر شبانه روز بی انکه ببینمت****بی انکه ببوسمت*****بی انکه لمست کنم*****بودنی ترین بودنی شخص جهانم شده ای*****🌹🌹🌹 شعر بالا به یاد عزیزترین عزیزامن که از دست دادم ❤ممنون میشم برای شادی روحشون یک صلوات بفرستی🌹🌹🌹�
حالا چرا نه تومن روندش کن ده بده . خیلی خوبه میتونه پس انداز کنه باهاش طلا هم بخره.    

خوب هوای همو دارید کلا هرچی کار میکنی خرج میشه مثلا ماهی ۵۰ تومن در بیاری با ماهی پنج تومن فرقی نداره بازم سرماه هیچی