2777
2789

اگه درد نداشت بینیت مشکل نیس 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مال من یک هفته گذشته بود سر خواهر زادم محکم خورد به بینیم کلی درد داشتم ولی هیچی نشد ،دکترم نرفتم 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

نه عزیزم حساس نشو ..

من ماه دوم شوهرم حواسش نبود دستش محکم خورد تو دماغم چیزی نشد 

خودمم ماه اول اسباب کشی داشتم انقدر کار کردم تا استخونشم درد اومد ولی چیزی نشد الانم ماه چهارمه میرم باشگاه 

نه عزیزم حساس نشو .. من ماه دوم شوهرم حواسش نبود دستش محکم خورد تو دماغم چیزی نشد  خودمم ماه ...

زود نیس ؟ مال من نه ماه گذشته ولی میترسم برم 

نه عزیزم حساس نشو .. من ماه دوم شوهرم حواسش نبود دستش محکم خورد تو دماغم چیزی نشد  خودمم ماه ...

خیالم راحت شد 

منم دکترم گفت بعد شیش ماه دیگه نگران چیزی نباش خودم ترسیدم 

دیدی ماشین میزنه رو دست انداز آدم تو ماشین یهویی تکون میخوره ، این‌جوری برام پیش اومد یکم ترسیدم تو دلم کلی فوش ب راننده دادم 

به جایی ک نخورد تا ورم کنه میگم ماشین زد رو دست انداز منم تکون خوردم 

فکر نکنم چیزی بشه نگرانی برو پیش دکترت یا زنگ بزن بهش اون بهتر راهنماییت میکنه

زمان ثابت کرده همتونو...

گلی هنوزم چسب میزنی؟ من نزدیک ماه سومم ولی هنوز میزنم میترسم ورمش خو نخابیده باشه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
به جایی ک نخورد تا ورم کنه میگم ماشین زد رو دست انداز منم تکون خوردم 

خیلی حساسی چیزی نشده گلم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

رو فرمش تاثیر نداشت کار کردن؟ من دوهفتس عمل کردم از فرمش و نامتقارنی سوراخاش ناراضیم برعکس کمکی هم ندارم با دوتا بچه خونه زندگیمو گند برداشته بود پاشدم جمع کردم حالا نگرانم فرمش از اینم بدتر بشه.... 

عزیز شما شهربازی هم بری با اون سرعت وسیله سوار بشی بازم چیزی نمیشه فقط ورم میکنه..

تنها در یک صورت اونم اینکه ضربه بخوره بشکنه کج بشه و...

من راهبه جهنمی ام..هرجا دیدی منو فرار کن.. قسم به مسیح و پدر آسمان و زمین ..قَسَم که من هر روز به کام مرگ می‌روم #صلیب_خونی
رو فرمش تاثیر نداشت کار کردن؟ من دوهفتس عمل کردم از فرمش و نامتقارنی سوراخاش ناراضیم برعکس کمکی هم ن ...

هنوز زوده اولا هنه نامتقارنن هرروز یشکله ولی کم کم درست میشه نگران نباش