بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا میدونی کجاش بد بود اینکه نگام میکردو لبخند میزد لامصب هنوزم یادمه🥲
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
اول پاکسازی بعد باز کردن. من نمدونم چون که هر کدوم باز کنی اجنه ها جذبت میشن و ازت تغذیه میکنن بدن قدرت این حجم از کائنات رو نداره که بخوان بیان ازت تغذیه کنن از بین میری فقط میگم نباید سمت این چیزا برید منم ندونسته بدون هیچ اطلاعی رفتم جلو و وقتی فهمیدم همونجا توقف کردم ادامه ندادم و اگه این حرز به دادم نمیرسید تا الان حتما یه آدم جن زده بودم الان به لطف امام علی و حرزش هست که خوبم
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️