2777
2789

والا من یه بار تو بچگی یه بچه هم سن خودمو دیدم وقتی برگشتم دیگه ندیدمش حتی صدای پاشم که بره مثلا نشنیدم جن حساب میشه؟

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله زودتر خوب بشین با چیزای دیگه کنار میام امابیماری رو نه ببخشید میتونم بپرسم سرطان چی گرفتی ...

ممنونم من از تو یه سایت اتفاقی دیدم دنبال این چیزا نبودم اصلا فکر نمیکردم به این چیزا وقتی هم که اتفاقی دیدم کلی خندم گرفت اما واقعی بود به خاطر همینم میگم سمت این چیزا نرید 

نه ندیدم 

اما یبار از خدا خواستم برای نماز صبح بیدارم کنه 

چند دقیقه مانده به اذان دیدم یه نفر خیلی بد و تند شونم رو تکون داد 

اون لحظه حتی از ترس نتونستم تا ۳۰ دیقع به خودم بیام

والا من یه بار تو بچگی یه بچه هم سن خودمو دیدم وقتی برگشتم دیگه ندیدمش حتی صدای پاشم که بره مثلا نشن ...

احتمالا اره

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

یه بارم من یادم نمیاد اما خالم تعریف میکرد که من گفتم که اون خانومه کیه داره رو دیوار مینویسه 😥😥😥😥

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

احتمالا اره

برگام 😥😥ان قدم خوشگل بود دختره

من ندیدم ولی کنارم حسش کردم

صداشو میشنیدم طبقه بالا با چراغ قوه گوشیم رفتم و کلا فیوز قط بود

خابیدم همونجا نصف شب لامپ روشن بود و صدای نفساش میومد ترسیدم جن باشه بیرون نیومدم از زیر پتو باز خابیدم ی ساعت بعد ک پاشدم خاموش بود لامپ

الانم بدون این ک تعریف کنم اینارو دعانویس ب مامانم گفت ی جن عاشق دخترت شده وقتی نوزاد بود نمیزاره باکسی ازدواج کنه😂

ولی در کل نمیترسم با این ک چندباری حسش کردم

نه ندیدم  اما یبار از خدا خواستم برای نماز صبح بیدارم کنه  چند دقیقه مانده به اذان دیدم ...

وااای منم هر وقت از خدا میخوام نمازصبح بیدار بشم ناخوداگاه همون لحظه اذان بیدار میشم خیلی حس خوبیه حتما نماز بخون انقدر سبک میشی 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
ای وای. ان شالله بلا به دور باشه. میگم خب چشم سوم باز بشه مگه چی میشه یعنی آدم از آینده می‌فهمه برا ...

ممنونم. آره می‌بینی اما گفتم که باید تا تهش بری که بتونی ببینی تهشم خیلی خیلی سخته من نتونستم یعنی نخواستم 

برگام 😥😥ان قدم خوشگل بود دختره

اجنه میتونن به هر شمی بخپان در بیان

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~