2821
2789
عنوان

تاپیک جن

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 107 پست
اولش نوشته بود تو اتوبوس دیدمش کنجکاو بودم بپرسم چرا ازدواج نکردی؟😐 بعد طرف شماره داده گفت ی ...

آره آدم بیکار و خیالباف زیاده 

هانسی گروهین بلع سرداری وار 🌺 شیعه لرین حضرت عباسی وار 🌺

عزیزم اونقد به این چیزا فکر میکنی میان تو خوابت  منم میدونم هستند ولی نمیتونن کاری بکنن  ...

جاریم یه لباس برام گرفته بود ، داد دستم ، دیدم یه کاغذ کوچولو  توشه ، گفتم حتما یادداشته ، گفتم زری این چیه ، یهو گفت ای وای دعای رزق و روزی مال خودم بوده اومده تو لباس تو 🙃🙃🙃🙃🙃 خدا نگذره ازش اگه برام دعا گرفته باشه

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا خوب نیست ، نگیرین ، 

من خودم یه عمره این حرف و میگم بد حرفمو به خودم میزنییی ، رفتم طلسم باطل کردم 

میگه اون موقع ها به حدی جادو سحر بوده که خدا دوتا فرشته میفرسته بین ادما تا بهشون اموزش باطل سحر رو نشون بدن و مقابله به مثل کنن ، دعا گرفتن برا رزق و روزی یا فلان. وبهمان و من توصیه نمیکنم ولی دعا طلسمی داشته باشی بری باطل کنی هیچ مشکلی نداره عزیزم

درخاست مطلقا ممنوع 
خب پس چرا کسی نمیاد؟؟چرا با۳۰سال سن هیشکی نیومد سمتم؟؟چرا چرا

خاله من ۴۰ سالشه هنوز مجرده بنظرت اونم طلسم شده؟؟؟ 

نه بابا الان خیلیا دیر ازدواج میکنن 

انشالله بحق خانم فاطمة الزهرا یه بخت خوب نصیبت بشه 🤲🏻🌹

برات یه آیت الکرسی خوندم انشالله حاجت روا شی❤

😂 منم یهو پسرم گف مامان شیش متر پریدم هوا دعواش کردم😂😂🤦‍♀️

🤣🤣🤣🤣 جالب اینجاست از این داستان ها نمی‌ترسم ولی بعد چون تو فکرشیم ترس میاد

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
من خودم یه عمره این حرف و میگم بد حرفمو به خودم میزنییی ، رفتم طلسم باطل کردم  میگه اون موقع ه ...

میترسم از آدمایی که با شیاطین در ارتباطند ، و بیشتر از او دلگرم به دستان خدام🌹

میترسم از آدمایی که با شیاطین در ارتباطند ، و بیشتر از او دلگرم به دستان خدام🌹

خدا خودش چاه و نشون داده راه رو هم نشون داده نمد باشه❣️❣️❣️💕

درخاست مطلقا ممنوع 
جاریم یه لباس برام گرفته بود ، داد دستم ، دیدم یه کاغذ کوچولو  توشه ، گفتم حتما یادداشته ، گفتم ...

ببر بسوزونش 

ندیدم جاری کادو بده 😂

خودت باید شک میکردی😁

دور از شوخی اگه بچیزی اعتقاد نداشته باشی هیچ اتفاقی برات نمیوفته ولی اگه همش با خودت بگی حتما دعوای امروزم بخاطر اونه اعصابت خورد میشه و خود بخود به زندگیت آسیب میزنی و میگی همش بخاطر اونه 

بهش فکر نکن تو دائم ذکر بگو جاریت با یه خاور دعا هم بیاد پیشت خودش کمرش میشکنه به تو آسیبی نمیرسه

خاله من ۴۰ سالشه هنوز مجرده بنظرت اونم طلسم شده؟؟؟  نه بابا الان خیلیا دیر ازدواج میکنن  ...

نمیدونم چی بگمم ممنون ازدعات

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

آخرشم کسی بجز باطل سحر چیزی نگفت ، کدوم قسمت آیه دعا. قرآن رو بخونم ، ؟

اخه شماره به دردت نمیخوره بدم چون به حدی خوبن و سرشون شلوغه که تلفنی کار راه نمیندازن 

حالا بازم شمارشو بده چند میگیره و ازکجاس؟؟

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
به منم گفتن جن دارم بختم بستس هیچ جوره باز نمیشه الانم فقط منتظر مرگمم

کی گفته؟ قشنگم چرا باور کردی چرا انقدر زود خودتون رو میبازین؟ مگه خداست طرف؟ قدرتی بالاتر از خدا هست مگه ، خدایی که سر انگشت هر فرد رو متفاوت با دیگری خلق کرده میلیارهاد سال چقدر انسان خلق کرده؟؟!!😊🌹

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
ببر بسوزونش  ندیدم جاری کادو بده 😂 خودت باید شک میکردی😁 دور از شوخی اگه بچیزی اعتقاد نداشت ...

اسم دعا آورد ، پیش دادم ، قهر کردم ، ولی دل بیصاخاب دوباره بخشیدمش ، 🙃🙃🙃🙃

2823
2791
2779
2792