2821
2789
عنوان

تاپیک جن

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 107 پست
به جنا اعتقاد داری چون یه ابلهی گفته بختتو بستن 😐

مال من قضیش طولانیه حتی تو خوابمم اون کسی که منو طلسم کرده نشونم دادن هر کاری کردم ازچله دعا و قران بازنشد که نشد

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
من دیشب خوندمش تا صب دو بار از خواب بیدار شدم الکی😒🤦‍♀️

E

ممنم از صدا اسپیکر ترسیدم 🤦🤦🤦🤣🤣🤣

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه ترسویی ماخودمون توخونه مشکل دار زندگی کردیم اصلا هم نمیترسیم بدتر قوی ترشدیم

ما خونه مون رو نمیتونیم بفروشیم ، هر بار یه مشکلی🤦🤦

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
آخر قصه اش گفت جنه گفت من بدون تو میمیرم  این دیالوگ آدمهاست نه جنا  جنا هم مگه میمیرن&n ...

اولش نوشته بود

تو اتوبوس دیدمش کنجکاو بودم بپرسم چرا ازدواج نکردی؟😐

بعد طرف شماره داده گفت ی روز قرار بذار بیا پارک برات مفصل بگم😐تو پارک اخه؟ مثلا تلفنی نمی تونست بگه ؟ صبر کرده قرار گذاشتن رفتن تو سرما نشستن حتما طرف تخمه ‌هم برده ۴ ساعت تعریف کرده، فک کن یکی ب ادم برسه بگه من بچه بودم دیده بودمت چرا ازدواج نکردی؟ اونم ندیده نشناخته صرفا چون ده بیست سال پیش همسایه بوده قرار گذاشته زندگی جنی شو تعریف کنه

همین اولش رو خوندم گفتم سرکاری  

اولش نوشته بود تو اتوبوس دیدمش کنجکاو بودم بپرسم چرا ازدواج نکردی؟😐 بعد طرف شماره داده گفت ی ...

الکی بود اون که ، تاپیک های قبل نویسنده رو خوندیم ، انگار از خودش درآورده

جای خوب نمیری چون همه میخان بچاپن 

دعا خوب نیست ، نگیرین ، 

مال من قضیش طولانیه حتی تو خوابمم اون کسی که منو طلسم کرده نشونم دادن هر کاری کردم ازچله دعا و قران ...

عزیزم اونقد به این چیزا فکر میکنی میان تو خوابت 

منم میدونم هستند ولی نمیتونن کاری بکنن 

دختر خاله من ۲۵ سالش بود میگفتن بختتو بستن تا آخر عمر ولی الان ۲ تا بچه هم داره 

مامان من از سر کنجکاوی یبار رفته بود پیش یکی یه عالمه دعا بهش داده بودن و گفته بودن بازشون نکن بعد گفته بود بچه آخرت یعنی من زود میمیرم اولش میترسید و گریه میکرد ولی بعدها یکی بهش گفت اینکارا چیه مگه عمر دست اوناست همون موقع دعاهاشو باز کردیم دیدیم یه آدم بیسواد فقط خط خطی کرده دعایی ننوشته 😐

خلاصه بگم بی پولی بعضیارو نادان میکنه که مردمو گول بزنن 

هانسی گروهین بلع سرداری وار 🌺 شیعه لرین حضرت عباسی وار 🌺

جای خوب نمیری چون همه میخان بچاپن 

نمیدونم پیدا نمیشه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
عزیزم اونقد به این چیزا فکر میکنی میان تو خوابت  منم میدونم هستند ولی نمیتونن کاری بکنن  ...

خب پس چرا کسی نمیاد؟؟چرا با۳۰سال سن هیشکی نیومد سمتم؟؟چرا چرا

2824
2823
2791
2779
2792