2777
2789
عنوان

تاپیک جن

874 بازدید | 107 پست

تاپیک جن زیاد میزنید.

بهش اعتقاد دارم چون تو قرآن در موردش صحبت شده.

یادم نیست نزدیک یا قبل عقدم بود ، یه همسایه که آشنا بود خبر آورد ⚡که صبح زود یه زن ، در خونه تون آب می‌ریخته.

من ته کوچه بودم تا برسم رفته بود،⚡

من عقد کردم اما دعواهای بیخودی زیاد پیش میاد ، کسی برام دعا گرفته ؟ شک من به یکی از اشناهای شوهرمه که دخترش رو نگرفته و زنعمو که من عروسش نشدم ،

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
🫠🤦‍♀️

چی شده

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به منم گفتن جن دارم بختم بستس هیچ جوره باز نمیشه الانم فقط منتظر مرگمم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

مادربزرگ میگفت همیشه تو زیر زمین پسر سربازمو میدیدم ولی ازم فرار میکرده می‌رفته پیش مرغا وقتی میرفتم اونجا هیشکی نبوده

ولی من به شدت قبول دارم: آنچه برای توست از کنارت نخواهد گذشت ❤️‍🩹🤌

عاقا تاپیک جن نزنید بخدا  دیشب تا صب نخوابیدم از ترس داستان جن و دختر همسایه🥶🥶

ولی اینی ک تو میگی ب طلسم جادو مربوط میشه 

ک هردوتا ش واقعیت داره 

ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم..................‌‌‌‌‌.....

وای نگو مگه میشه

بله میشه میدونم دیگه ازدواج نمیکنم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
عاقا تاپیک جن نزنید بخدا  دیشب تا صب نخوابیدم از ترس داستان جن و دختر همسایه🥶🥶 ولی اینی ک تو ...

اره ولی حس میکنم دروغ گف

ولی من به شدت قبول دارم: آنچه برای توست از کنارت نخواهد گذشت ❤️‍🩹🤌
به منم گفتن جن دارم بختم بستس هیچ جوره باز نمیشه الانم فقط منتظر مرگمم

عزیزم من ده ساله ازدواج کردم ، اما اصلا روزی بدون دعوا نداریم . 

منم یه خواهر شوهر دارم دوبار نامزدی کرده بیخود بهم ریخته یا هرچی خواستگار میاد دیگه برنمیگرده خیلیم عصبی وبد اخلاق شده 

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز