2821
2789
عنوان

تاپیک جن

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 107 پست
اره میشه چرا نشه ، برا من ۵ سال طلسم بود باطلش که کردم ۳ ماه بدش عقد کردم 

چجوری باطلش کردی

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به خدا همه چیز به دست خدا حل میشه 😑🤦

خدایی وجود نداره حداقل برامن دیگه باهاش کاری ندارم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
عاقا تاپیک جن نزنید بخدا  دیشب تا صب نخوابیدم از ترس داستان جن و دختر همسایه🥶🥶 ولی اینی ک تو ...

بابا جن و دختر همسایه که چیزی نبود اون یکی تاپیک معرفی کردن ، سمیرا

اون خیلی بد بود 😑

عزیزم من ده ساله ازدواج کردم ، اما اصلا روزی بدون دعوا نداریم . 

میفهمم خیلی سخته متاسفانه درستم نمیشه

اره ولی حس میکنم دروغ گف

هرچی ک بود من دیشب گرخیده بودم بخدا 😨😨 ولی من احساس میکنم دروغ نبود 

ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم..................‌‌‌‌‌.....

چجوری باطلش کردی

دیگه این اخرا سسخل شده بودم داشتم دیوونه میشدم رقتم پیش یه سید دعا نویس خدا خیرش بده تموم کرد رفت. ، قبلش هم یه زنه بم گفت بیا انجام بدم برات ولی گوه میخورد هیچی بلد نبود کلیم پول میخاست ولی فهمیدم هیچی بارش نیست

درخاست مطلقا ممنوع 
بابا جن و دختر همسایه که چیزی نبود اون یکی تاپیک معرفی کردن ، سمیرا اون خیلی بد بود 😑

اونو ندیدم الان هستش ؟

ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم..................‌‌‌‌‌.....

هر کاری می‌کنی فقط پیش این دعا نویس ها اصلاً نرو

نرفتم و نمیرم ، اما می‌خوام برام صلوات بفرستید یا یه آدم نظر کرده دعام کنه ، تا یکم حال زندگیم خوب بشه

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
خدا وجود داره شاید تو ولش کنی اما تهش برمیگردی اگه برنگردی هم اون ولت نمیکنه فقط چون ازش دور میشی فک ...

من چن ساله صداش زدم التماسش کردم تمام امیدم بود اما الان دیگه حسش نمیکنم خدایی کع بنده شو تو حسرت بزاره اصلا قابل پرستش نیس

بله میشه میدونم دیگه ازدواج نمیکنم

صلوات بفرست برای سلامتی امام زمان خواستت رو از ایشون بخواه 

بعد نماز هاتم هفت بار ذکر 

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین 

بخون

اللهم عجل لولیک الفرج
2790
2823
2791
2779
2792