2821
2789
عنوان

تاپیک جن

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 107 پست
😭 هستند یه گوشه میپلکن ، والا اونقدر هم تحفه ای نیستم که دعا بگیرن ، ولی این چیزا از دیروز که تاپیک ...

قرآن بخون و نماز بخون خودشون دور میشن

هانسی گروهین بلع سرداری وار 🌺 شیعه لرین حضرت عباسی وار 🌺

برو سایت دایی ابراهیم

نماز باطل السحر حضرت زهرا بخون من خوندم تو خواب دیدم 

دوباره انشاا شروع می کنم ، روشش و اونجا ببین

تطهیر منزل انجام بذه هم خونه ی خودت هم مادرت غسل هم داره خودت انجام بده( همش تو سایت هست) 

سوره بقره تند خوانی زو دانلود کن ی بطری آب بزار کنارش ۳ بار بهش بخونه( سه دور ) نمی خواد خودت گوش بدی ، بعد از اون آب هر روز خوذت و بقیه خانواده بخورن ، ۳ ماه باید انجام بدی من بیشتر از ا سال انجام دادم عادت کرده بودم موقع خواب می ذاشتم پخش شه بخش زیادی‌شون گوش می کردم کارامو انجام می دادم تو خوابم پخش می شد مثلا ۱۱ شب می ذاشتم پشت سر هم تا ۴.۵ صبح ، ساعت کوک می کردم بلند می شدم خاموش می کردم

برو سایتشو قشنگ ببین دستوراشو هر کدوم خواستی انجام بده اما تطهیر منزل و حتما انجام بذه، کشف مطلب هم داره اونم انجام بده ، آیات باطل السحرشو می تونی بنویسی بندازی گردنت ی مدت

ی چیزی هم بگم تو زندگی همه مشکل هست همیشه نمی شه ب موارد ماورایی ربط داد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز