2777
2789

سلام خانما میخایتم بپرسم  بچم انفولانزا یا کرونا گرفته یکسالو  ۱۰ماهشه  اگ ببرمش عمومی براش امپول مینویسه؟ دارواصلا نمیخوره دکترخودش میگ من اعتقاد ب امپول ندارم بزور باید داروبدی ولی میاره بالا  دارورو درحا . بنطرتون ببرمش عمومی براش مینویسا امپول میترسم عفونت بزنه بش😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ویزیت میکنن

من دخترم پارسال یکساله بود یهو در چشم بهم زدنی تنفسش تند شد نگو خروسک‌گرفته زود رسوندمش درمانگاه گفتن ویزیت نمیکنن فقط متخصص اطفال بردمش بیمارستان کودکان زود اونجا براش بخور.... تا بهتر شد 

من دخترم پارسال یکساله بود یهو در چشم بهم زدنی تنفسش تند شد نگو خروسک‌گرفتم زود رسوندمش درمانگاه گفت ...

اون درمانگاه اونجوری  بوده حتما🥴ولی هیچ پزشکی نمیتونه بگه من فلان مریض رو ویزیت نمیکنم!!

من خودم از بچه ۱روزه تا ادم پیر رو اول ویزیت میکنم ببینم نیاز به اقدام بیمارستانی داره یا نه بفرستمش!!البته خروسک نیاز به ماسک و بخور داره و بیمارستانا اکثرا دارن

پزشک عمومی

اون درمانگاه اونجوری  بوده حتما🥴ولی هیچ پزشکی نمیتونه بگه من فلان مریض رو ویزیت نمیکنم!! من خ ...

اول همسرم رفتن که پول ویزیت رو حساب کنن وقتی فهمیدن سن بچه م کمه گفته بودن پزشکای عمومی اطفال رو ویزیت نمیکنن کلا اطفال رو باید متخصص اطفال ویزیت کنه نمیدونم والا حالا قانونش اینه یا اونا ویزیت نکردن این تجربه من بود

این ویروس جدید کروناست خودش خوب میشه فقط باید علامت درمانی بشه اگه تب داره یا سرفه آبریزش داره واسه ...

دارو نمیخوره خیلی صعیف شده مگ بترسونمش  ک بزور ی قاشق غذا بخوره😞