2777
2789

یا من خیلی بی غیرت و بی رگم یا واقعا مردم ما دلشون ریز ناله!!!!میخوادو دنبال گوش مفت واسه تخلیه انرژی منفیشون میگردن!

مثلا طرف دو هفته یه بار تاپیک میزنه افسرده ام...میخوام بمیرم... طناب گرفتم خودمو دار بزنم... این وصیتمه ....اصلا رگمو میزنم تو خون غرق بشم...!!! بعد میری تاپیکاشو میبینی مهمونیش به جا! خریدش به جا! مسافرتش به جا!گردش و تفریحش به جا! با خودت میگی این اگه افسرده اس پس من خیلی وقته مردم خبر ندارم!!!!

یا طرف وسواس داره همه رو دیوانه کرده بعد تاپیکاشو میبینی جایی نیست که نرفته باشه و ذره ای از تفریحات و برنامه های زندگیش کم نشده!فقط غرشو به ما میزنه که وای فلان جا رفتیم نجس بود فلان جا رفتم الوده بود ...والا ما که خیر سرمون مثلا وسواس نداریم خونه نشین شدیم میگیم حس بیرون نیست!!!

یا از اون بدتر میان میگن شوهرم خسیسه...شوهرم بددله...شوهرم رفیق بازه ..شوهرم فلانه...بدبخت شدم بیچاره شدم دعا کنید بمیرم بعد میبینی قبل ازدواج میدونسته همه رو ولی شرایط خوب پسر به به فلان خصوصیت بدش میچربیده اون موقع با جون و دل قبول کرده حداقل دو تا بچه هم ازش اورده و میخواد بازم بیاره!!!ولی طبق معمول چ٭س ناله اش برای بقیه اس!

خلاصه که نمیدونم من با این حس همدردیم چرا روانشناسی خوندم