2777
2789
عنوان

یه دغدغه عجیب دارم راجب اقایون

245 بازدید | 6 پست

نخندید بهم 

ولی وقتی با یه آقا صحبت میکنم دچاره دوگانگی میشم 

از به طرف وقت صحبت میگن با ارتباط چشمی بگیریم 

از طرفی وقتی تو چشم طرف نگا میکنم حس میکنم با خودشون فکر بد میکنن  انگار و بشدت معذب میشم و واقعا نمیدونم به کجا نگا کنم ک نه بی ادبی باشه نه هم بخوام زل بزنم به طرفم 

ولی خب اگ نگاه م نکنم حس میکنم طرف فکر میکن بهش توجهی نذارم 

به کجا نگاه کنم ک نه سیخ بسوزه نه کباب

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

من قشنگ به چشم طرف نگاه میکنم 😀

بالاخره باید از یه جایی ارتباط گرفت دیگه 😊

بعضی موقعه ها هم با ناز به زمین نگاه کن خوششون میاد 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقااااا منم مشکل دارم 😂

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

من قشنگ به چشم طرف نگاه میکنم 😀

بالاخره باید از یه جایی ارتباط گرفت دیگه 😊

بعضی موقعه ها هم با ناز به زمین نگاه کن خوششون میاد 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
با ناز نگاه کردن چه جوریهه؟

😀

گلم من الان چه جوری بگم 

اینا جز عشوه هاست دیگه باید یاد بگیری حالا 

یکم تمرین کن سرچ کن