2777
2789

بعد سالی باردارشدم هنوز سونوی قلب نرفتم ای وی افی ام نمیدونید با چ بدبختی و بعد چقد شکست باردارشدم شوهرم هفته پیش از ذوق بارداری من، امید ب زندگیش زیادشده مهمون دعوت کرده

از صبح مامانم اومده تا ظهر بعدم خواهرم اومده ولی همش در حاله اموزش دادن هستم ک چیکار کن چیو خاموش من مثلا استراحتم اینااومدن کمک... بیشتر قلبم داره وامیسته ک ب خواهرم بگم زیر خورشتو خاموش کن اینقد نمک بریز اینقد کوفت.... اعصاب ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرمم همش کل کل... رو مخ

اعصابتو آروم کن ... قرار نیس همه چیز به کیفیت کارای خودت باشه .... بیخیال باش ... اینجوری هم رو مخ خودتی هم رو مخ اون بدبختی که اومده کمک

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
خواهرمم همش کل کل... رو مخ هرچی رو باید سه بار بگم بشنوه

چرا دعوت کرده اخه

ivf کم بدبختی داره

مهمونم دعوت کرده😐

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

منم داداشمو دعوا کردم لی پشیمونم اصلا حال حوصله ندارم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚