2777
2789
عزیز دلم 🫂♥️ میشه برام دعا کنین لطفا تا عید حالم کامل خوب بشه ؟

امیدوارم به حق خانم فاطمه زهرا حالت به زودی زود خوب بشه دخترکم🌹🌺

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بنظر من ریشه تمام مشکلات روانی برمیگرده به تروماهایی که آدم در کودکی تجربه میکنه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

من شرایط تو‌نمیدونم اینی که میگم همه رو در بر نمیگیره . وقتی  بچگی بهت القا کرده باشن ما خوبیم(والدین) تو بدی این تو ذهنت شکل میگیره تو بد هستی پس لایق زجر و ازار هستی . این القا کردنه ممکنه از طریق تجقیر تو‌کودکی باشه یا اینکه تنبیه بدنی مستمر 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
چرا میگی با وجود فرشته های مثل من؟با وجود فرشته های مثل خودت.

🤍. من خیلی پرخاشگر و عصبی شدم اینجوری یکی منو ببینه فکر میکنه کاراکترم بد جنس و بد اخلاقه ولی بخدا دلم خیلی نازکه فقط اخیرا حالم خوب نیست 

خیلی ممنونم ازت اومدی تاپیکم واقعا حالم بهتر شد میخوام به خودم زمان بدم و‌ عواملی که باعث تحریکشون م ...

قشنگم با یه سرچ تو یوتیوب میتونی ویدیو های مرتبط زیادیو پیدا کنی که کمکت میکنه 

امیدوارم به حق خانم فاطمه زهرا حالت به زودی زود خوب بشه دخترکم🌹🌺

یک دنیا ممنونم ازتون برای دعای قشنگتون ♥️ ایشالا همیشه سلامت باشین در کنار خونواده 

اره به خاطر وسواس و استرسه. خانواده ت از اون کمالگراهای کنترلگر ان؟؟؟

کمالگرا نه ولی سر اشتباهای کوچیک ادمو خورد میکنن تحقیر هایی که من نمیتونم هضم کنم به شخصه اخه خیلی ساله هم شنیدم ولی نتونستم عادت کنمو و کنار بیام