2777
2789
عاملش نیاز جنسیته چرا هرچی میشه به خونواده ربطش میدین

متوجه نشدم اخه خیلی مربوط نیست مشکل من اتفاقا از این موضوع خوشم نمیاد و از حس گناهش متنفرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتایی که پانیک میشم و استرسم خیلی اوج میگیره دلیلشم اینه که پدرم باهام بد رفتاری میکنه میترسم مریض ...

خب یعنی به این فکر میکنی میتونی اتفاقی برات بیوفته و پدرت رو در این مورد سرزنش کنی این افکارت دقیقا برای کسی که تو این موقعیت قرار گرفته صحیحه ولی باید طرز فکرتو عوض کنی تو برای خودت زندگی میکنی نه پدرت نباید رفتار های اشتباه پدرت رو از آسیب جسمی به خودت انقام بگیری تو آینده داری تو هدف داری واسه خودت درسته سعی کن درمورد چیز های قشگگ فکر کنی و کارایی رو انجام بده که بهت آرامش میده جز کارای بد بد 

مثلا نقاشیکن یا افکار بدت رو تو یه کاغذ بنویس کاغذ رو آتیشش بزن از نوشتن استفاده کن اهنگ های آروم ولی شاد گوش کن از چیز هایی که غمگینت میکنن دوری کن دوستای درست انتخاب کن ❤️

اگر خودشون مایل باشن حتما 

عزیزم قربونت برم ولی راحت نیستم اخه خیلی مطرحش کنم برا کسی فکر میکنن مشکل روانی داره طرف برچسب های بدی میزنن به ادم ولی وقتی دیدم اینجا چقدر حس همدردی دارن یه عالمه حالم خوب شد خدا شاهده چقدر دلم اروم گرفت 

عزیزم قربونت برم ولی راحت نیستم اخه خیلی مطرحش کنم برا کسی فکر میکنن مشکل روانی داره طرف برچسب های ب ...

عزیزم ،مطرح کردنش باعث میشه بیشتر مشکلو درک کنی 

درضمن روانی نیستی عزیزم ، لطفا راحتر باش 

و با کسی که میدونی مناسبه مطرحش کن 🌱🤍

اون موقع دنیا چقدر جای دنج و قشنگی برای زندگی کردن میشه با وجود فرشته هایی مثل شما

چرا میگی با وجود فرشته های مثل من؟با وجود فرشته های مثل خودت.

بهم احترام بگذاریم و مودب باشیم.

خب یعنی به این فکر میکنی میتونی اتفاقی برات بیوفته و پدرت رو در این مورد سرزنش کنی این افکارت دقیقا ...

خیلی ممنونم عزیزم که وقت گذاشتین اگه خوب شدم دیگه قول میدم به خودم بیشتر مواظب جونم باشم. روی کاغذ نوشتن خیلی جوابه انگار ذهن ادم تخلیه میشه از این افکار ولی متاسفانه فردا دوباره برمیگرده :(

عزیزم ،مطرح کردنش باعث میشه بیشتر مشکلو درک کنی  درضمن روانی نیستی عزیزم ، لطفا راحتر باش  ...

خیلی ممنونم ازت اومدی تاپیکم واقعا حالم بهتر شد میخوام به خودم زمان بدم و‌ عواملی که باعث تحریکشون میشه رو حذف کنم یا اگه نتونم حذف کنم بی تفاوت میشم نسبت بهش 

منم مثل شما به حدی زخم میکنم که خون هم میاد💔😭

بعدش پشیمون میشم که چرا وقتی میتونم مثل بقیه پوست به این قشنگی داشته باشم ولی اینکارو باهاش میکنم خاک تو سرم