2777
2789
بنظر من ریشه تمام مشکلات روانی برمیگرده به تروماهایی که آدم در کودکی تجربه میکنه

منم خیلی فکر کردم به این مسئله شاید ریشه در کودکی انسان داره مخصوصا مسئله اعتماد به نفس و عزت نفس 

🤍. من خیلی پرخاشگر و عصبی شدم اینجوری یکی منو ببینه فکر میکنه کاراکترم بد جنس و بد اخلاقه ...

باید بگردی بیینی ریشه مشکلت کجاست از بیخ قطع کنی.حقیقتا من دکتر نیستم و میترسم حرفی بزنم حالتون بدتر بشه ولی بدون خودت باید مدیریتش کنی و سبک زندگیتو عوض کنی

بهم احترام بگذاریم و مودب باشیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شرایط تو‌نمیدونم اینی که میگم همه رو در بر نمیگیره . وقتی  بچگی بهت القا کرده باشن ما خوبیم( ...

میخوام تو این سنم رفعش کنم اراده کنم میتونم حالمو خوب کنم البته جسمم باید همکاری کنه انقد تپش قلب نگیرم و ...

باید بگردی بیینی ریشه مشکلت کجاست از بیخ قطع کنی.حقیقتا من دکتر نیستم و میترسم حرفی بزنم حالتون بدتر ...

دقیقا تغییر سبک زندگی . شما چقدر مواظب حرفاتونین که یوقت ناراحت نشم من  چه دوس داشتنی هستین 🥺 حس سبک شدن و ارامش بهم دست داد 

دقیقا تغییر سبک زندگی . شما چقدر مواظب حرفاتونین که یوقت ناراحت نشم من  چه دوس داشتنی هستین 🥺 ...

خداروشکر.روی خودت کار کن.خودازاری هم نکن..همه چیز تو دهنت اتفاق میفته

بهم احترام بگذاریم و مودب باشیم.

اره ادمی که نصفه شب به بقیه با وجود مشکلات شخصی از جون و دل کمک میکنه قطعا از ادم های خوب خداست

شما هم همین طور هستید واقعا عزیزکم🤍

اسی هم همین طوره با وجود اینکه نارحته اما خیلی قشنگ داره حرفامونو جواب میده 

شما هم همین طور هستید واقعا عزیزکم🤍 اسی هم همین طوره با وجود اینکه نارحته اما خیلی قشنگ داره حرفام ...

چون شانس اوردم نازنینایی مثل شما اومدن تاپیکم حس امن بودن بهم دست داد باهاتون صحبت کردم