2777
2789
عنوان

کتک کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 27 پست
خیلی ممنونم عزیزم. ته نداریم

خداروشکر که نداری.توروخدا اگه میدونی باهاش اینده ای نخواهی داشت همین حالا طلاقتو بگیر نذار بعدا زندگی یه بچه بیگناه نابود بشه

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گلم ندارم  بچه نمیخوام از این دیونه

چقدر خوب که نداری. یه لحظه یاد کتکایی که مامانم میخورد افتادم دلم گرفت ترسیدم شماهم بچه داشته باشی جلوی بچت کتک بخوری واون فقط تماشا کنه

چقدر خوب که نداری. یه لحظه یاد کتکایی که مامانم میخورد افتادم دلم گرفت ترسیدم شماهم بچه داشته باشی ج ...

اره خودمم خیلی میترسم 

غرورمو له کرده ، خودمو له می‌کنه 

به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم 

از اینکه من گریه کنم خوشحال میشه 

دارم روانی میشم 

اره خودمم خیلی میترسم  غرورمو له کرده ، خودمو له می‌کنه  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم&nb ...

از کسی نخواستی باهاش حرف بزنه ببینه مشکل اصلیش چیه شاید به حرف یه بزرگتر گوش داد

از کسی نخواستی باهاش حرف بزنه ببینه مشکل اصلیش چیه شاید به حرف یه بزرگتر گوش داد

شاید قبل اینک منو بگیره دیونه بود ! 

گفت اگر بابات هم بیاد جلوی اونم میزنمت 😔 

ببین دیروز داشتم لباسمو عوض میکردم یهو جلوی آیینه دیدم پشت کمرم و دستام کبود کبود 

اینقدر نشستم گریه کردم ک دیگ جوونی برام نمونده

شاید قبل اینک منو بگیره دیونه بود !  گفت اگر بابات هم بیاد جلوی اونم میزنمت 😔  ببین دیر ...

اللهی بگردم. اخه با گریه که چیزی حل نمیشه فقط خودتو اذیت میکنی خودتو پیر میکنی بجاش بشین یه فکر اساسی کن خداروهزار مرتبه شکر بچه هم که نداری

ببین میخواد ادامه بده این اخلاق بدو بزاره کنار نمیتونه تعهد بده تو بزارش کنار به جوونیت رحم کن