2777
2789
عنوان

زمانی که با جاریم تو یه خونه زندگی میکردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2972 بازدید | 55 پست
امروز با شوهرم درموردش حرف زدم .شوهرم میگفت مطمئن باش به سرش میاد یه رور ولی ۱۱ سال گدشته و اون هر ر ...

🙁🙁🙁 حالم بد شد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

الان جدا شدی  اگه آره که خداروشکر با فکر کردن به اون موقع خودت اذیت نکن

اره الان ۱۰ ساله جدا شدم ولی هنوز کابوس میبینم میونه چند روز یه بار خواب وحشتناک از اون روزامیبینم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزه دلم گذشته ها گذشته خودتو ناراحت نکن با یادآوریش

مگه میشه فراموش کرد ؟ مثلا میخواست وایتکس بزنه به ظروف میگفت بوش بده تو بابد بزنی

الان ۱۱ ساله که از اون روزا میگذره ولی انگار دیروز بوده

سعی کن فراموشش کنی.. به هر حال اون روزها جزو دوران سخت زندگیت بودن. حالا هر روز که میگذره خداروشکر کن که از خودتون خونه دارید. مستقل شدی، شوهرت پشت توا .. اینا کم چیزی نیست. فک کردن به اون روزا دردت رو کم نمی کنه بیشتر می کنه پس رهاش کن 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونی چرا ازارت میده؟؟چون فهمیده نقطه ضعفت چیه اینکه میدونه تو تنهایی هم به کارهاش فکر میکنی اذیت م ...

۱۱ سال گدشته الانم تو یه ساختمونیم ولی خونه هامون جداست

سعی کن فراموشش کنی.. به هر حال اون روزها جزو دوران سخت زندگیت بودن. حالا هر روز که میگذره خداروشکر ک ...

نه فقط کابوساش موندن برام .امروز درموردش با شوهرم حرف زدم خیلی به هم ریختم شوهرم میگه یه روز همین بالاها سر خودش میاد

کاش اگ میشه کلا خونتونو جدا کنید. بودن تو یه مکان باعث میشه نتونید فراموش کنید۴ و اون زخم مدام تازه م ...

اگه بزارن .

شوهرم تصمیم گرفت شراکتشو به هم بزنه باهاشون