2777
2789
عنوان

زمانی که با جاریم تو یه خونه زندگی میکردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2972 بازدید | 55 پست
اگه اینجوری بوده باید همون موقع یه حرکتی میزدی، شوهراتون از روابط حسنه جاریا خبر داشتن؟ اون وسایل ...

شوهر اونو نمیدونم ولی من چون تازه ازدواج کردم میترسیدم باعث بشم بین شوهرامون دعوا بشه و نمیگفتم ولی تا صبح گریه میکردم

شوهرش هم مثل خودش بود اونم ادیتم میکرد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من با یکی دیگه از جاریهامم هم خونه بودم  دوسال تو یه خونه تازه خواهرشوهرمم تو همون آپارتمان ...

پس کی خانم خونه خودت شدی!؟😑

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
ازیه لحاظ برای اونم سخت بوده شما وارد حریم خصوصیش شدی و چندین ماه باهاش زندگی کردی ،درسته ک معلومه ا ...

اخه شرایط ما فرق داشت شوهرامون شریک بودن خونه هم وسایلش با پول شراکتی بوده

جاریم میگفت شوهر من رییسه و من زن اونم احترام من واجبه . بخدا دقیقا این حرفو زد که من زن فلانی ام و تو باید به من احترام بزاری

نمیدونم چی بگم

اما منم خوشم نمیاد کسی بیاد خونم بمونه

عصبی میشم

جاری که اصلا

بعدشم نظم زندگیش کاملا به هم خورده و تا حدی حق داشته

شکنجه ات که نداده گلم

دستش درد نکنه که بهت جا داده،هفت ماه...

والا مادر آدم این کارو نمیکنه

بکنه هم همینجوری پرخاش میکنه

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

اگه وسایل مال شوهرای هردوتون بود؛ چرا میگی خونه جاریم و به چه حقی میگفت تو نباید پذیرایی کنی؟! پا میشدی هرکاری دلت میخواست میکردی؛ تو هم توش سهم داشتی دیگه.

اگه نه؛ خب قبول کن شما مزاحمش شدید. مهمونی که این همه بمونه رو هیچکس تحمل نمیکنه تو هم رفتار بدش رو به صبر و بزرگواریش که این همه وقت ریتم زندگیش بهم ریخته ببخش و دیگه تو فکرش نرو.

چرا خب همخونه بودین خونه جدا نرفتی ک اذیت نشی 

اون موقع تازه شریک شدن و از صفر شروع کردن . یه آپرتمان خریده بودن نیمه کاره تمام پولو بابت اون دادن و مجبوری یه خونه کوچیک رهن کردن بزا همشون

چیزی که خیلی تو دلم مونده بی سر وزبونی خودم بوده من حتی نمیتونستم جواب حرفاشو بدن

یه بار با هم رفتیم بیرون دختر خواهرشوهرم و جاریش هم اومده بودن . بعد این منو تنها گذاشت رفت باهاشون . بعد جاری خواهرشوهرم اومد بهم گفت خیلی نارحت شدم که تنها موندی باید بیای پیش ما

اونا همشون فامیل بودن و من عریبه 

اخه شرایط ما فرق داشت شوهرامون شریک بودن خونه هم وسایلش با پول شراکتی بوده جاریم میگفت شوهر من رییس ...

وااا😐😐پس عزیزدلم تقصیر خودتم بوده ک هرچی گفته هیچی نگفتی ،چقد پرو و وقیح بوده زنیکه😐 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
اگه وسایل مال شوهرای هردوتون بود؛ چرا میگی خونه جاریم و به چه حقی میگفت تو نباید پذیرایی کنی؟! پا می ...

اون دوسال جلوتراز من اومد تو اون خونه زرا همین میگم خونه جاریم وگرنه کل وسایل از یه چنگال بگیر تا یخچال و کولر و...همشون با پول شراکتی خریده شدن

شوهرش مدام میگفت من داداشامو دور هم جمع کردم و نزاشتم هرکی سیه خودش باشه مدام میگفت سرمایه رو خودم جور کردم .خوب جاریمم حرفای شوهرشو میزد .منم شوهرم جوشی بود اگه میگفتم مطمینم دعوا به پا میشد. از همه چی میترسیدم 

قضیه مال چند سال پیش بوده؟

۱۱ سال

ولی انگار دیروز بوده

به قران هنوزم گاهی وقتا کابوس جاریمو میبینم انگار باهم داره همون رفتارهارو انجام میده و من نمتونم از خودم دفاع کنم

الانم خونش تو همین ساختمونه ولی چندسالیه باهم قطع ارتباطیم و گاهی وقتا میبینی پشت سرم حرف میزنه یا پیش شوهرم بدمو میگه .ولی شوهرم جوابشو میده . دیگه مقل اول نیستم

از این افراد متنفرم

امروز با شوهرم درموردش حرف زدم .شوهرم میگفت مطمئن باش به سرش میاد یه رور ولی ۱۱ سال گدشته و اون هر روز خوشتر و یرحالتر و منی که اعصابم از اون روزها ضعیف شده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792