2777
2789
عنوان

زمانی که با جاریم تو یه خونه زندگی میکردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2972 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هیچکدومتون نمیشه حق داد کار هردوتون اشتباه بوده

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

چون شریک بودن و الانم هستن هنوز ولی الان خونمون جدا شره ولی توی یه ساختمونیم

بنطرم بیشتر تقصیر شوهراتون بود .خب شریک کاری بودن شریک زندگی که نبودن بهتر بود هرکدوم براخودش خونه جدا حتی کوچیک تهیه میکرد .ولی دیگه گذشته وبهش فکر نکن

شاید از این که شمارو تو خونه و زندگیش بپذیره ناراضی بوده، حرف های اونم باید شنید

خونه و زندگی خودش نبوده . کل وسایل خونه با پول شراکتی خریده شدن حتی یه موکت هم از اون نبوده وای چون شوهرش بزرگتر بوده به من میگفت من زن فلانی ام احترامم به همع واجبه. 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
هنوزم بده ولی الان دیگه خونه خودمم و آزاراش برام مهم نیس

میدونی چرا ازارت میده؟؟چون فهمیده نقطه ضعفت چیه اینکه میدونه تو تنهایی هم به کارهاش فکر میکنی اذیت میشی اصلا اون رو میبینی انگار کن جن دیدی فرار کن برو یه طرف دیه بعدم تلاش کن پول پس انداز کنید کم کم حدا بشید برای خودتون کار راه بندازین

ازیه لحاظ برای اونم سخت بوده شما وارد حریم خصوصیش شدی و چندین ماه باهاش زندگی کردی ،درسته ک معلومه ادم بدذاتیه ولی واقعا اونم حق داشته اعصابش خورد باشه ،من کسی بیشتر از ۲روز خونم بمونه اعصابم بهم میریزه

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
خونه و زندگی خودش نبوده . کل وسایل خونه با پول شراکتی خریده شدن حتی یه موکت هم از اون نبوده وای چون ...

اگه اینجوری بوده باید همون موقع یه حرکتی میزدی،

شوهراتون از روابط حسنه جاریا خبر داشتن؟

اون وسایل برا کی موند وقتی خونه هاتون جدا شد؟

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
هفت ماه خونه مامانتم بودی یا مادرشوهرت بازم آزارت میدادن هفت ماه کم نیست 

نه من با یکی دیگه از جاریهامم هم خونه بودم  دوسال تو یه خونه تازه خواهرشوهرمم تو همون آپارتمان بود و دقیقا روبه روی خونمون

ولی فقط دوماه اول همو درک نمیکردیم بعدش بدون هم آب هم نمیخوردیم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم