2821
2789
عنوان

رابطه سرد

472 بازدید | 45 پست

سلام خانوما..من ۵ساله اردواج کردم...هرسری برای رابطع من باید درخواست کنم..همیشه هم شوهرم میگه خوابم میا..واقعا دارم رد میدم...به هرکی بگم دوسدارم سر این جدا بشم..میگن خری..ولی واقعا سخته

منم این مشکلو دارم ولی جامعه ما قبول نمیکنه این بحثو

تا ی جایی بی حیایی میدونن 

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم این مشکلو دارم ولی جامعه ما قبول نمیکنه این بحثو تا ی جایی بی حیایی میدونن 

اینو جایی ادم بگه..میگن بی حیایی وای چقدر هاتی..میگن خاک برسرت ادما یه مشکلایی دارن که..تو مشکلت هیچیه

اینو جایی ادم بگه..میگن بی حیایی وای چقدر هاتی..میگن خاک برسرت ادما یه مشکلایی دارن که..تو مشکلت هیچ ...

ولی هر مشکلی ی راه حلی داره من راهشو پیدا کردم ک بتونم کنترل کنمش

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

شاید دوستت نداره ک رابطه برقرار نمیکنه .🤷🏻‍♀️ 

چون پایه عشق و ازدواج همین موضوعه عزیزم 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

چه جوری🥲

خب توضیحش ب دو خط تایپ کردن نیست عزیزم

بچه ها..اگرم کسی میخواد بیاد تو این تاپیک..پز دادنشو بده و بگه وای برعکسم خستم انقدر رابطه داریم خوا ...

خوب شد گفتی چون الان یه عده خانوم تازه نفس قرار بود بیان و از گرمی شوهرشون بنالن 🫢

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

شاید دوستت نداره ک رابطه برقرار نمیکنه .🤷🏻‍♀️  چون پایه عشق و ازدواج همین موضوعه عزیزم

نمیدونم..عشقو اینارو ثایت کرد..تو اشنایی میگفت خیلی گرمم....همیشع میگم کاش راستشو گفته بودی..من زن یکی دیگه میشدم🤕

راهشو به من هم بگو

چشم درخواست میدم عزیزم سرفرصت بهت میگم

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز