سلام خانوما..من ۵ساله اردواج کردم...هرسری برای رابطع من باید درخواست کنم..همیشه هم شوهرم میگه خوابم میا..واقعا دارم رد میدم...به هرکی بگم دوسدارم سر این جدا بشم..میگن خری..ولی واقعا سخته
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
فکر کنم من برم به دکتز هم بگم..اکنم بیاد مز بده..نشد من یه جا دردودل کنم کسی پز دادنشم نده..به خدا ب ...
عزیزم بعضیاا متوجه پستی ک میزارن نیستن شما خودتو ناراحت نکن . بعدم سعی کن با همسرت رابطه صمیمانه داشته باشی فلفل سیاه و زردچوبه زیاد بریز تو غذا. خرما گردو همراه چای بده. محاله میلش بر نگرده
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
🥲ابنکارم کردم..بی فابده..ولی بازم ادامه میدم به خاطر بقیه
واقعاا عجیبه چند سالشه همسرتون ؟
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**