2777
2789
عنوان

رابطه سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 45 پست
فقط مرد نباش دستتم میبوسم اگه کمکم کنی

ینی چی مرد نباش

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

خب هست ک هست به استارتر چه ربطی داره !!!!

فکر کنم من برم به دکتز هم بگم..اکنم بیاد مز بده..نشد من یه جا دردودل کنم کسی پز دادنشم نده..به خدا به مادرم که نمیتونم بیام بگم..یه چییزاییو نمیشه گفت

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شما خدشبختی اخه..من نه..میگم باز میان پز اینم میدن بمن همه..واجب نیس من التماس نکردم کسی بیاد اینجا ...

بخدا ک من پز ندادم

بعد شما بچه داری من ندارم تازه ام ازدواج کردم

توی سایت دیدم ک اکثرا میگن بعد بچه رابطشون فرق کرده

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
حرفم واظه بود درخواست دادم 

اها میخای ویس بدم عکس بدم؟😂

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اره ولی موضوعه اسی اینه ک همسرشون اصلاااااا تمایل نداره 

این خیلی بده خب

دکتر و طب سنتی و... تا حدودی کارو درست میکنن

دیگ مزه زندگی ب این چیاست

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
فکر کنم من برم به دکتز هم بگم..اکنم بیاد مز بده..نشد من یه جا دردودل کنم کسی پز دادنشم نده..به خدا ب ...

عزیزم بعضیاا متوجه پستی ک میزارن نیستن شما خودتو ناراحت نکن . بعدم سعی کن با همسرت رابطه صمیمانه داشته باشی فلفل سیاه و زردچوبه زیاد بریز تو غذا. خرما گردو همراه چای بده. محاله میلش بر نگرده 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بخدا ک من پز ندادم بعد شما بچه داری من ندارم تازه ام ازدواج کردم توی سایت دیدم ک اکثرا میگن بعد بچ ...

نمیدونم عزیزم...به خدا انقدر که پز اینو دادن لهم آدما..بکمم سوتفاهم میشه برام..منم چیزای مثبت دیگه دارم تو زندگی..وقتی اونل پز میدن..منم خوبه بگم فلانی من بچم سالمه در عوض..حیف من همیشه چیزی نمیگم و حیف..دلم نمیاد ..حالم بهم خورده چندنفر به خدا اومدن اینجوری گفتن

🥲ابنکارم کردم..بی فابده..ولی بازم ادامه میدم به خاطر بقیه

واقعاا عجیبه چند سالشه همسرتون ؟ 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

نمیدونم عزیزم...به خدا انقدر که پز اینو دادن لهم آدما..بکمم سوتفاهم میشه برام..منم چیزای مثبت دیگه د ...

خیلیا یا راستشو نمیگن یا کمبود این چیزا رو دارن بیخیال مگه چ کار شاخی کردن؟؟؟

دکتر و طب سنتی و اینترنت و ی سری گرمیجات و... میتونه کمک کنه بهتون

مثلا توی غذا گرمیجات بریزی بی تاثیر نیست