2777
2789
عنوان

رابطه سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 45 پست
نمیدونم..عشقو اینارو ثایت کرد..تو اشنایی میگفت خیلی گرمم....همیشع میگم کاش راستشو گفته بودی..من زن ی ...

اول ازدواج هم همینجور سرد بود؟؟؟؟

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اونجوریم ک شما درخاست کنی خوبه ولی ن همیشه آخه...از هر ۱۰ بار ی بار مثلا شما بگی

من ک وقتیم ک خودم نخام شوهرم انقد پیله میکنهههه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
نه لطفا الان بگو 

عزیزم اینجا؟😂دوست ندارم تعلیق بشم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

خب عزیزم بیشتر ب خودت برس از نظر تغذیه هم تقویتش کن بعد اینکه با هم برین طبیعت برین بیرون همش اینجور نباشه ک تو خونه باشین بعد همسرت از سر کار بیاد خسته آخر شب باشه ….

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خب هست🙈🙈🙈

خب هست ک هست به استارتر چه ربطی داره !!!!

خوب شد گفتی چون الان یه عده خانوم تازه نفس قرار بود بیان و از گرمی شوهرشون بنالن 🫢

آخه ن گرمی ن سردی همچین کار شاخی نیست

ولی مثلا میگم ک بعضی مردا وقتی دیدی حوصله رابطه رو نداری یا...

انقد گیر میدننن و سیریش میشن

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
من همع راه هارو رفتم..شنبه میرم دکتر میگم براش قرص بنویسع

تنها چیزی ک میتونم بگم اینه ک خوراک های طبع گرم باید جذف بشه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اونجوریم ک شما درخاست کنی خوبه ولی ن همیشه آخه...از هر ۱۰ بار ی بار مثلا شما بگی من ک وقتیم ک خودم ...

شما خدشبختی اخه..من نه..میگم باز میان پز اینم میدن بمن همه..واجب نیس من التماس نکردم کسی بیاد اینجا نظر بده

آخه ن گرمی ن سردی همچین کار شاخی نیست ولی مثلا میگم ک بعضی مردا وقتی دیدی حوصله رابطه رو نداری یا.. ...

اره ولی موضوعه اسی اینه ک همسرشون اصلاااااا تمایل نداره