سلام خانوما..من ۵ساله اردواج کردم...هرسری برای رابطع من باید درخواست کنم..همیشه هم شوهرم میگه خوابم میا..واقعا دارم رد میدم...به هرکی بگم دوسدارم سر این جدا بشم..میگن خری..ولی واقعا سخته
نمیدونم..عشقو اینارو ثایت کرد..تو اشنایی میگفت خیلی گرمم....همیشع میگم کاش راستشو گفته بودی..من زن ی ...
اول ازدواج هم همینجور سرد بود؟؟؟؟
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
خب عزیزم بیشتر ب خودت برس از نظر تغذیه هم تقویتش کن بعد اینکه با هم برین طبیعت برین بیرون همش اینجور نباشه ک تو خونه باشین بعد همسرت از سر کار بیاد خسته آخر شب باشه ….
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
من همع راه هارو رفتم..شنبه میرم دکتر میگم براش قرص بنویسع
تنها چیزی ک میتونم بگم اینه ک خوراک های طبع گرم باید جذف بشه
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
آخه ن گرمی ن سردی همچین کار شاخی نیست ولی مثلا میگم ک بعضی مردا وقتی دیدی حوصله رابطه رو نداری یا.. ...
اره ولی موضوعه اسی اینه ک همسرشون اصلاااااا تمایل نداره