2777
2789

من اینجوری هستم از اول بود بدون اینکه خودم متوجه بشم 

کل صورتم خط افتاده تو ۲۰ سالگی 

همش در حال تکون دادن دست و بدنم هستم بعضیا رو اعصابشونه بعضیا هم فک میکنن از قصد این کارو میکنم ک دلبری کنم نمیدونن اصلا دست من نیست 

یادمه یه معلم داشتیم من میخواستم اجازه بگیرم ک برم بیرون میگفت تا وقتیکه مثل بقیه عادی نگی نمیذارم بری بیرون و من دویست بار گفتم باز میگفت نه عادی نگفتی و همه میخندیدن  بعد ک یکی از دخترا ک اومد منو گرفت متوجه شدم چ خبره 

من اینجوری هستم از اول بود بدون اینکه خودم متوجه بشم  کل صورتم خط افتاده تو ۲۰ سالگی  هم ...

مکه چطوری می گفتی؟

منم میگفتم می خندیدن چون دستامو طوری میکردم که انگار با رقص میگفتم🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینجوری هستم از اول بود بدون اینکه خودم متوجه بشم  کل صورتم خط افتاده تو ۲۰ سالگی  هم ...

ان ذاتیه یا چی؟؟

علتش چیه که بعضیا اینطورین از اول؟؟

مثلا فیلمای بچگی مک میبینم یه فیلم آروم ندارم تو همه فیلما دارم میرقصن و ادا درمیارم

مکه چطوری می گفتی؟ منم میگفتم می خندیدن چون دستامو طوری میکردم که انگار با رقص میگفتم🤣

این دختر بچه ها رو دیدی لوس حرف میزنن چطوریه 

کله شون رو خم میکنن دستاشون رو تکون میدن با بدنشون همون‌جوری 

دقیقا 🤦‍♀️😅