2777
2789

با یه دختر خانمی ک ی سال از خودم بزرگتر البته بچگی همسایمون بودن یکی دوساله مهاجرت کردن استان خودشون در مورد کلاسی که میرم سوال داشتم اونم تازه عقد کرده گفت اتفاقا شوهرمم رشته ش همینه و اگه میخای میتونه کمکت کنه ایدی شوهرمو میدم باهاش حرف بزن اون بلده من رفتم از شوهرش سوال کردم خیلی خوب راهنمایی کرد بنده خدا منم انقد گیج بازی در میوردم اون باحوصله میگفت و گفت خانمم درمورد زندگیت برام گفته (والدینم طلاق گرفتن و باهم مشکل دارن اینا)یه چند تا سوال درمورد پدر مادرم پرسید و منم گفتم که بابام زن گرفته و بی مسئولیته و جداشدن و اصلا انگار نه انگار فرزندی داره

دیروز که دانشگاه داشتم بهم گفت اگه پول خواستی رو من حساب کن تشکر کردم گفت من کاملا جدی ام خانمم در جریانه(خانمشم پیام داد بهم گفت رو دورواسی نکن)

گفتم نه هست نیازی ندارم ممنونم (ولی جدی نیاز داشتم به پول نیاز داشتم به یه دستی که کمکم کنه اما هچیی نگفتم غرورم اجازه نداد)

ولی خیلی دپرسم از اون موقع تاحالا حالم بده

مگه من چندتا بچه بودم که غریبه ها بیان دل بسوزونن برامن حالم خیلی بده خجالت کشیدم خیلی خجالت کشیدم اینجوری گفت حس بد گرفتم خیلی هم حس بدی گرفتم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

اینو برای خودت میگم ولی دوستت خیلی خام و نپخته است

شما خیلی ماهی ولی بقیه ممکنه نباشن خودت هیچوقت این کارو نکن و همسرت یا نامزدت رو با هیچ مجرد و متاهل و هیچ خانمی به طور کلی آشنا نکن.اینو تا اینجا داشته باش

کاربری سوم...   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین والدین الان همه اینجورین ما دوتا بچه داریم اصلااا نمیشه با مسی ارتباط داشته باشیم.

والدین من قشنگ من براشون مردم

برا شوهرمم بشدت خودخواه و ازارگرن

امشب داشتم سکته میزدم از ناراحتی اسنپ گرفتم از خونه برم بیرون هیچ و هیچکسو نداشتم.

به دوستمم زنگ زدم گفت نمیام واقعا همه تنهان

وصل به یه مو
ب ی ورت دایورت کنبچه های طلاق ناخواسته مورد ترحمن

اخه من خوشم نمیاد خب

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
اینو برای خودت میگم ولی دوستت خیلی خام و نپخته است شما خیلی ماهی ولی بقیه ممکنه نباشن خودت هیچوقت ای ...

والا بنظر آدمای بدی نمیان عکس خودشو و خانوادش و جشن عقدشو فرستادن دیدم خوشم اومد تبریک اینا

اینم بگم فوق العاده فوق العاده مذهبین

خصوصا شوهرش وقتی با من صحبت میکرد بین حرفاش چندبار اشاره به حدیث پیامبرا و ایات قران کرد دلسوزانه راهنمایی میکنه و چیزی بلد نباشم مسخره نمیکنه یا کوچیک کنه قشنگ حس کرد که من دستم خالیه و همیشه میگه من به همه کمک میکنم برکتش هم تو زندگیم حس میکنم مثلا من چندبار بابت مسائلی بی قراری میکردم سعی کرد از بی ارزشی دنبا بگه ک ما مهمونیم و میریم و سعی کنیم بهترین خودمون باشیم و همش جوری حرف میزنه هیچی این دنیا ماندگار نیست یه خوبی میمونه یه بدی

کلا جوری خودشو نشون داد حس بد نگرفتم

نمیدونم والا حس بد نگرفتم نمیدونم چی بگم

خدا بزرگع.. بعضی از شخصیت های بزرگ تاریخ وضعیتشون بهتر از شما نبودع. بسپار ب خودش و قوی باش و برای هرروز موفق تلاش کن🍀

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

سوم اینکه سفره دلت و نقاط ضعفش رو برای هیچکس هیچکس هیچکس باز نکن تا زمینه سواستفاده فراهم نشه......و ...

درسته نباید از مشکلات پیش کسی گفت

ولی آدم از کی کمک بخواد ؟؟

تا وقتی کسی ندونه تو چه مشکلی تو زندگیت داری که کمکت نمیکنه

یا نباید بدونن با نمیشه کاریش کردتوجه نکن

شما تجربه مشابه داشتی؟

حس میکنم درک میکنی انگاری

والا بنظر آدمای بدی نمیان عکس خودشو و خانوادش و جشن عقدشو فرستادن دیدم خوشم اومد تبریک اینااینم بگم ...

عزیزم تو گلی و اونام خوب ولی حرفام رو جدی بگیر این تجربه سالها زندگی هستش .....وای به روزی که شوهر دوستت یه بار اضافی و بیموقع اسمت رو بیاره اون موقع هزار تا انگشت اشاره و ظن و گمان سمت تو میاد......

اولین نفری هم که متهم میکنه تورو همین دوستت هست اینا اصلا به مذهبی بودن و نبودن ربطی نداره.....برای همه است.....

کاربری سوم...   
درسته نباید از مشکلات پیش کسی گفت ولی آدم از کی کمک بخواد ؟؟تا وقتی کسی ندونه تو چه مشکلی تو زندگیت ...

خب میبین که حالا که میخوان کمکت کنن خوشت نیومد پس از آدم درستی کمک نخواستی..... میبینی خودت متوجه شدی ولی نمیخوای قبول کنی

کاربری سوم...