2777
2789

من ی دختر دوسال و نیمه دارم همسرم خیلی بچه دوس داره برای بچه دوم چشرایطی رو ادم بسنجه بهتره بنظرتون 

من کارمو کلا ول کردم و الان آنلاین شاپ زدم قبلا معلم بودم تنهام و کمکی هم ندارم گاهی مادرهمسرم درحد نیم ساعت نگه میداره دخترمو 

همسرم وقت کنه تو کارای خونه کمک میکنه اما تو بچه داری اصلا 

دخترمم شیطونه تازگیا ی کوچولو بهترازقبل شده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به رفتار خودت داره باید از همین الان واسش زمینه چینی کنی که یکی قراره بیاد تو دلم با تو همبازی ...

گاهی همسرم میگه داداش یا ابجی میخوای استقبال میکنه اما من بااینکه خودمم دوس دارم میگم نکنه مشکل ساز بشه یا خودم کم بیارم دست تنها چون سر دخترم مریضیاش واکسناش و... تنها بودم الان میگم با دوتا بچه شرایط چطور میشه

جدی؟سخت نیست پشت سرهم دست تنها؟؟!

من سه تا پشت سر هم آوردم 

خودم خواستم برای اینکه دوست داشتم بچه ها به درد هم بخورن خونه با نشاط بشه و مشکلات دوتا تک فرزند نداشته باشم 

الان کوچیک ۴ سالشه نمیگم‌سخت نیست ولی نه اونقدری که بقیه میگن اما ثمرات و شیرینی هاش خیلی خیلی بیش از سختی هاشه

گاهی همسرم میگه داداش یا ابجی میخوای استقبال میکنه اما من بااینکه خودمم دوس دارم میگم نکنه مشکل ساز ...

نه بابا دومی انقدر راحته که نگو بچه اول ادم دیوانه میکنه😂

قشنگ دومی انگار روی اتوماتیکه خیلی خوبه

من سه تا پشت سر هم آوردم  خودم خواستم برای اینکه دوست داشتم بچه ها به درد هم بخورن خونه با نشا ...

خداحفظشون کنه عزیزم 

منم الان دارم بهش فکر میکنم امیدوارم تصمیمم قطعی شد خدا منو دوباره لایق مادرشدن ببینه 

اره واقعا فاصله سنی کم خیلی بهتره

من خودمم دوس دارم اما همش نگرانم نکنه اذیت بشه دخترم یا خودم دست تنها اذیت نشم و... 

خب اوایل سخته چون هنوز کوچیکه من بعد ۴ سال دومی رو اوردم خیلی سخت بود دخترم ۴ سالش بود تازه میرفت پیش۱ و خیلی اذیت شدم تنها هم بودم شوهرم صب سرکار میرفت تا ۸ شب میومد و بعدم خواب

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
خب اوایل سخته چون هنوز کوچیکه من بعد ۴ سال دومی رو اوردم خیلی سخت بود دخترم ۴ سالش بود تازه میرفت پی ...

منم تا بخوام بیارم فک کنم دخترم چهارسالش شده اره شنیدم اوایلسخته بعد شرایط بهتر میشه منم قصد ندارم بذارم تک بمونه حالا الان ساخت و ساز داریم واقعا مغزم کشش نداره تو بارداری صدا تحمل کنم گفتم بمونه بعد تموم شدن کارا ک فک کنم میشه دوسال دگ😁