2777
2789
عنوان

سوال

59 بازدید | 10 پست

سلام. چند ساله یک جایی کار می کنم. نه بیمه داره نه حقوق درست. همش تکه تکه حقوق می ده. اصلا نمی فهمم پولم چی میشه. همشم می گه ندارم. تازه داره حقوق مهر و آبانمو تسویه می کنه. اونم بعد از اینکه هزار بار بهش پیام و زنگ زدم و گفتم. جون آدمو بالا میاره تا پول بده. با تنفر می رم سر کار هر روز. اگه دیگه نرم که پولمو نمی ده. اگه برم که هی باید واسه حقوق التماسش کنم. چی کار کنم. بخاطر همین کاراش خیلیا از اونجا رفتن. امروز بهش می گم چرا اینجوری پول می دی مگه صدقه میخوای بدی. می گه ندارم. حقوق فلانی رو دو ماهه ندادم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خو حقوق آذرمو چی کار کنم. بعدم بهش بگم چرا نمیام دیگه. یعنی دلیل رفتنم چه بهانه ای بیارم. 

راستشو بگو.

بگو چون بد بده هستی(یعنی عین آدمیزاد پول آدمو نمیدی)

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خو حقوق آذرمو چی کار کنم. بعدم بهش بگم چرا نمیام دیگه. یعنی دلیل رفتنم چه بهانه ای بیارم. 

اینی که تو گفتی خیلی خسیس و گداست، همون دوماه رو هم بگیری خیلیه. 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اینی که تو گفتی خیلی خسیس و گداست، همون دوماه رو هم بگیری خیلیه. 

دو تومن از حقوق ماههای قبلم مونده. هی میگه چند روز دیگه. ندارم. حالا این دو تومنو می خواد تو چند قسط بده. چند تا دفتر داره. و می گه ندارم. انگار دستفروش تو خیابونه.بخاطر همین کاراش بیشتریا از اونجا رفتند. نیرو نداره خیلی. ‌اگه منم برم که می پکه. من بخاطر معرفتم اونجا موندم. وگرنه رفته بودم