2777
2789

انارو دون کن قشنگ همه رو تمیر ببر تو ی طرف جدا گونه بریز تمیز ب نظر من زیبا بودن در ساده بودنه و تمیز

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر تمیز بگار بردی بانو😂😂😂😂😂

بخدا فقط تمیززز بودن مهمه برام 😂

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین

بستگی به زمان اومدن مهمان داره 

اگر دیر بیان 

ترجیحا چای نسکافه چیزی سرو میکنن بعد شام و بعد مخلفات

من یلدا مهمانی دارم همه چیز رو سلف میکنن مهمان هام هرچی میل داشتن هر م‌قع سرو کنن

به نظرم حجم اسراف کمتر میشه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
تزیین رو نمیگم ترتیب پذیرایی رو میگم

ببین اصلا زیر بار اینکه تو یلدا مهمونی بدی نرو بیچاره میشی

یکی یلدا یکی ماه رمضون 

از بس همه چی رو مرحله به مرحله باید بیاری پدرت درمیاد

من چون دارم برام یلدایی میارن بزرگتراهم هستن سلف نمیتونیم بکنیم

وقتی تعداد مهمان ها بالای۲۰نفر باشن شهید میشی برای پذیرایی که

پس با نوشیدنی شروع کن بعد غذارو سرو کن

مجدد چای یاقهوه 

یکساعت بعد میوه و تخمه

اگر انار رو هم با بستنی ژله سرو کنی پشت بند شام باید سرو کنی

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

سلام روزتون بخیر مرکز زیبایی پردیسان با بیش از 10سال سابقه در 📍مشهد، دبی 

🎁 50درصد تخفیف ویژه گذاشتیم میکاپ، شنیون، عروس vip,cipو...

🎁پکیج ویژه عروس فقط و فقط 5 تومن 

🎁میکاپ و شنیون همراهی 1 تومن 

جهت اطلاع بیشتر از پک های ویژه با شماره ۰۹۳۹۹۰۸۷۰۳۳ تماس حاصل فرمائید