2777
2789
عنوان

لامبادا

| مشاهده متن کامل بحث + 7412 بازدید | 71 پست
ربط ک داره  ما خانوما راجع ب هر چیزی نظر میخوایم دیگه   اینکه تو جای درست مطرحش میکنی ...

حتی راجب شرت خوب که چی بشه بگی مال من خشگلتره😅😅

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عادیه مردم هر روز راجب شرت لامباداشون حرف میزنن😅😅

پس کجا حرف بزنیم شاید رفتارم طبیعی نیست شوهرم دوست داره بیشتر به خاطر اون میخرم واستفاده میکنم

داره میگه من عاشق لامبادام هستم یک کشو لامبادا دارم شما هم مثل من هستید یا نه اخه چرا یک دخترا راجب ...

گلم نباید قضاوت کرد 

حالا اگه یک درصد پسر باشه به ما چه مثلا ماهم بگیم داریم میخواد چی بشه بعد من خودم دخترم و اصلا وارد رابطه نیستم از این چیزا میپوشم چون واسه دل خودم و دوست دارم و بعضی هام میخرم استفاده نمیکنم نه از این شرتا🤣🤣مثلا چیزهای فانتزی رو دوست دارم 🤣🤣 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
یه نگاهی به تاپیکام بندااز میفهمی چرا اینقدر ما بی جنبه هستیم اگه اینجا صحبت نکنیم کجاها ما خانومها ...

اخه ادم راجب شرت تنگ نظر میخواد😅😅

نه عادیه مردم هر روز راجب شرت لامباداشون حرف میزنن😅😅

تو تازه وارد شدی این چیزی نیست آنقدر تاپیک عجیب و بدتر ببینی 🤣

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
گلم نباید قضاوت کرد  حالا اگه یک درصد پسر باشه به ما چه مثلا ماهم بگیم داریم میخواد چی بشه بعد ...

خب هرکس هر شرتی میخواد بپوشه حتی یعضی پسر ها دیدم از این شرتا میپوشن اما تاپیک زدن نداره چون یه چیز خیلی خصوصیه 😅😅

حتی راجب شرت خوب که چی بشه بگی مال من خشگلتره😅😅

وای 😅🚶‍♀️

میگه من خیلی دوست دارم میخرم انبار میکنم شما هم مثل منین ؟!

چند وقت پیش یه کاربر معروف اینجا تاپیک زده بود ک با اینکه مجرده لباس خواب میخره و می‌ذاره تو کمد و ازشون استفاده ای نمیکنه و خواسته ببینه این رفتارش طبیعیه و بقیه هم این کارو میکنن یا نه 

خیلی از این موارد پیش میاد اگه بخوایم بگیم همه اینا پسرن دیگه کاربر خانومی تو سایت نمی‌مونه