2777
2789

سلام

من ۱۹ سالمهه

تو سن نوجوونی خیلی مامانمو اذیت کردم🥲رفتارای بد حرفای بد

واقعا باعث ناراحتیش میشدم

شما خودتونو بزارین جای مامان من

چجوری براش جبران کنم?

پول بدم؟

چیز میز بخرم براش؟

تو کار خونه کمک کنم؟؟

توروخدا بگین چیکار کنم فراموش کنه؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

دیگه تکرار نکنی جبران میشه

منم همسنتم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۹ سالمه عین توام💔

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

رفتارت رو درست کنی حله

رفتارم خیلی وقته درست شده 

خب تو سن بلوغم مثه ادمای دیگه رفتارای بد داشتم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

فقط و فقط با محبت رفتاری و کلامی براش جبران کن

حالا مناسبت ها هم براش چیزایی ک دوست داره رو یادگاری بخر. با گل هدیه دادن خوشحالش کن

باهم دیگه دونفری برید بیرون تفریح

به حرفاش گوش کن و خیلی کمک کن بهش این از همه مهم تره

انشالله خدا مادرت رو حفظ کنه برات

رفتارم خیلی وقته درست شده  خب تو سن بلوغم مثه ادمای دیگه رفتارای بد داشتم

نه این حرف درست نیست

« مثل آدم های دیگه »

نمیشه گفت همه اینجورین که 

باید بگی 

مثل بعضی از جوانان که در دوره بلوغ هستند ، منم مانند آنها پرخاشگری ها و ...دارم

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
نه این حرف درست نیست « مثل آدم های دیگه » نمیشه گفت همه اینجورین که  باید بگی  مثل بعض ...

بازی با الفاظه😂

همین منظورمه

فقط و فقط با محبت رفتاری و کلامی براش جبران کن حالا مناسبت ها هم براش چیزایی ک دوست داره رو یادگاری ...

چه خوب حرف میزنی 

🤩🤩

از حرفات خوشم اومد

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
بازی با الفاظه😂 همین منظورمه

آها 

😅کارت درسته

فقط و فقط با محبت رفتاری و کلامی براش جبران کن حالا مناسبت ها هم براش چیزایی ک دوست داره رو یادگاری ...

خیلی بهش محبت میکنم هواشو دارم

ولی خودم ناراحتم ته قلبم

خیلی بهش محبت میکنم هواشو دارم ولی خودم ناراحتم ته قلبم

ناراحت نباش عزیزم مادر هیچوقت از بچش ناراحتی به دل نمیگیره، مخصوصا وقتی که ببینه رفتار های بچش خوب شده

سنت کم بوده رفتارت نامناسب بوده مهم اینه که متوجه شدی و الان خوب رفتار میکنی