2777
2789
عنوان

جهیزیه کم خرج و جمع و جور🥲

900 بازدید | 34 پست

به نظرتون چه چیزهایی رومیشه از جهیزیه حذف کرد؟چه چیزایی حتما واجبه؟چیکارکنم که باکمترین هزینه بتونم حداقل ها روبگیرم؟

داریم جمع وجورمیکنیم بتونیم خونه بگیریم پول چندانی نمیمونه واسه جهزیه

بعد به نظرتون حداقل باچندمیلیون میشه جهزیه گرفت؟

حداقل ۵۰۰

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی چیزایی بخر ک تو خونه پدرت استفاده میکنی.منظورم اشپزخونه س.مثلا بعضی ها اصلا از چرخ گوشت یا چای ساز یا ساندویچ یاز استفاده نمیکنن.خب ضروری نیس بخری.

با افتخار *معلم*

به حرف نی نی سایتیا توجه نکن الان همه میگن ۴۰۰ ۵۰۰

با دویست بهترین رو میتونی بگیری در صورتی ک چیزای الکی مثل مبل نخری🌱✨️

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 
به حرف نی نی سایتیا توجه نکن الان همه میگن ۴۰۰ ۵۰۰ با دویست بهترین رو میتونی بگیری در صورتی ک چیزای ...

اره کلا اینجا جای خوبی برا پرسیدن مبلغ نیس.همیشه نجومی میگن.

با افتخار *معلم*

۲۰۰_ ۲۵۰

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔

به حرف نی نی سایتیا توجه نکن الان همه میگن ۴۰۰ ۵۰۰ با دویست بهترین رو میتونی بگیری در صورتی ک چیزای ...

دقیقااا

حتی مبلم میتونه بخره..من رفیقم برا جهزیش مبل خرید ۱۵ تومن درسته جنسش واو نیست ولی خب ظاهرش خوبه و برای تازه عروس دامادا گه بچه ندارن خویه

من خیلی جمع و جور جهیزیه گرفتم شد ۲۰۰تومن چرخ گوشت چرخ خیاطی لازم نیست نگیر من هرچی گرفتم تو لین ی ماهه زندگیم واقعأ بدردم خورد چون منم مثل شما قصدم جمع و جور خرید کردن بود اما خییییلی حواست باشه ک ی چیزایی زو بهت نندازن این از همه چی مهم تره

لوازم برقی ها.

من خودم یه عالمه لوازم برقی دارم

اما فقط از جاروبرقی و چایساز استفاده میکنم.و در حد نون گرم کردنم در سولار.بقیه لوازمام دارن تو کمد یا گوشه خونه خاک میخورن چون کلا اهل استفاده از لوازم برقی نیستم و فقط برا اینکه تو جهازم باشه برام خریدن😐

اگه واقعا اهلش نیستی میتونی حذفشون کنی

یا مثلا تو خرید ظرف و ظروف کمتر خرید کنی.

ن اینکه مثلا از فنجونو لیوان و بشقاب و... بری صد دست بخری