2777
2789
عنوان

جهیزیه کم خرج و جمع و جور🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 34 پست
مرررسی ازراهنماییتون عزیزم😍حتماهمینکارومیکنم

قربونت عزیزم ان شاالله خوشبخت بشی.

اینم بطور کلی بگم که حتی اگر آدم پولدارم که باشه بازم نیازی نیست کلی چیزای الکی بخره.من خودم‌به شخصه برا خرید لوازم برقیام پشیمونم.و اینکه یه دوستی دارم تو جهازش ۷ ۸ تا کتری قوری داشت.یا مثلا ۷۰ ۸۰ تا فنجون خریده بود.

۵ دست چینی و ۵ دست ارکوپال .

۲۰ تا پتو 

و ۱۰ تا سفره و ۴ مدل مختلف پاسماوری و جا ادویه ای.

و همه چیزاییم که گرفته بود ایرانی بودن یا کلا کیفیت خیلی خوبی نداشتن.

اما من با وجود اینکه خداروشکر مامانم جهاز خوبی بهم داده بود اما دیگه مثل دوستم ۲۰ تا پتو و ۸۰ تا فنجون و ۸ تا کتری قوری نداده بود.از لحاظ تعداد نسبت ب اون کمتر داده بود اما همرو خارجی خرید برام چون بقول مامانم میگفت بیشتر از اینکه تعداد مهم باشه مهم کیفیت لوازم هاست 

چون جنس خارجی با ایرانی خیلی فرق داره از نظر کیفیت و شفافیت ظروف و...

حالا الان کاری به ایرانی خارجی بودن لوازما ندارم

اما کلی دارم میگم که حتی اگر آدم پولدار هم باشه بازم نیازی نیست از هر وسیله ای صدتا بخره.تعداد کمتر اما بجاش وسایل با کیفیت تر و کاربردی تر بخره بهتره

قربونت عزیزم ان شاالله خوشبخت بشی. اینم بطور کلی بگم که حتی اگر آدم پولدارم که باشه بازم نیازی نیست ...

مرررسی عزیزدلم😍

کاملا درست میگید نظرمنم همینه

اصلامنکه اول زندگی انقدرمهمون خونه م نمیاد چراباید چنددست ظرف و ظروف مختلف و قاشق چنگال بخرم یابیش ازحد پتو وتشک بخرم یااصلا چندتاسرویس قابلمه کجاروگازخونه ی من جامیشه

سبک زندگی ادماباهم متفاوته ولی به نظرم دیگه خیلی چیزافقط نمایشی و اصلا استفاده ای نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرررسی عزیزدلم😍 کاملا درست میگید نظرمنم همینه اصلامنکه اول زندگی انقدرمهمون خونه م نمیاد چراباید ...

دقیقا درست میگی👌اکثر این وسایلای زیادی صرفا جنبه نمایش داره یا هم که بخاطر حرف و حدیث فامیل و آشناها هستش.

در نهایتم که یه عده که تو خانواده های شلوغ و پر رفت و آمد بزرگ شدن خب به طبع مجبورن کلی وسایل بخرن که تو زندگی خودشونم که قراره همیشه مهمون داری کنن به مشکل نخورن.اما برا افراد کم رفت و آمد زیادی وسیله گرفتن واقعا اسرافه.

حالا شما هم فعلا ضروریات رو بخرین باز اگر چیزی لازمت شد ان شاالله بعدا میخریش😊

دقیقا درست میگی👌اکثر این وسایلای زیادی صرفا جنبه نمایش داره یا هم که بخاطر حرف و حدیث فامیل و آشناه ...

بله درسته

بازم ممنونم ازراهنماییتون

انشاالله😍🙏