2777
2789

اصلا کد ۵ چی هست

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اصلا کد ۵ چی هست

اون دسته از کنکوری ها که تو گزینش رد شدن ممکنه کد۵ بخورن تو کارنامه سبز اونوقت حق اعتراض دارن و به احتمال خیلی زیاد قبول میشن و ترم بهمن وارد دانشگاه میشن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون دسته از کنکوری ها که تو گزینش رد شدن ممکنه کد۵ بخورن تو کارنامه سبز اونوقت حق اعتراض دارن و به ا ...

هر سوالی راجب مصاحبه فرهنگیان یا کنکور دارین با کمال میل جوابگو هستم

منظو ا اینه مصاحبه رفتن ولی رد شدن درسته؟

نه تو گزینش رد شدن مصاحبه رد شده ها کد ۷ میخورن

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

منظو ا اینه مصاحبه رفتن ولی رد شدن درسته؟

تو گزینش یا همون مصاحبه عقیدتی و مذهبی

اخه فرهنگیان ۲ تا مصاحبه داره.مصاحبه اختصاصی که میخوان ببینن مهارت معلمی داره و مصاحبه دیگه هم مصاحبه عمومی هست که در مورد مسائل مذهبی میپرسن اگه اینو رد شن کد۵ میخورن که حق اعتراض دارن

کارنامه سبز رو الان هم میتونیم ببینیم؟یا دیره دیگه؟

بله میتونی هر دقت خواستی ببینی تو گوگل بزن میاره

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

۵۴۰۰ منطقه۲ تجربی

چرا دبیری زیست و شیمی و علوم تجربی ترفتی