2821
2789
عنوان

لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 28 پست
فقط برای سرویس و برداشتن یه چیزی از یخچال بلند میشم همش خوابیدم 🥲

اره بخواب .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

آره از دیشب در حال استراحتم که واقعا برام عذابه 🥲

نه همش خواب باشی سعی کن مدت طولانی سرپا یا نشسته نباشی وگرنه کارای روزانتو انجام بده

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه نگران نباش همشون پروژسترونن دیگه همه همین ایرانی که تو داروخانه ها هست رو میذارنانشالله به سلامت ...

ممنون عزیزم سلامت باشید

منم چهارشنبه ی هفته ی دیگه ان تی و غربالگری رو میرم ان شاالله

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه همش خواب باشی سعی کن مدت طولانی سرپا یا نشسته نباشی وگرنه کارای روزانتو انجام بده

یکم راه میرم ترشحات قهوهای میبینم خیلی ناراحتم دیگه داره گریه ام میگیره 🥲🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکم راه میرم ترشحات قهوهای میبینم خیلی ناراحتم دیگه داره گریه ام میگیره 🥲🥺

نه ربطی به راه رفتن نداره

نگران نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

نمیدونم 🥲🥲 اگه بدتر بشم چی🥺

من چند روزیش حتی خونریزی شدیددد گرفتم از نظر روحی خیلی حالمو خراب کرد ولی خداروشکر خوب شدم

نه نگران نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من چند روزیش حتی خونریزی شدیددد گرفتم از نظر روحی خیلی حالمو خراب کرد ولی خداروشکر خوب شدمنه نگران ن ...

خداروشکر عزیزم

امشب شیاف استفاده کنم ببینم وضعیتم چطوری میشه

دکترم گفت تا دو روز استراحت کن کامل بعدش بهتر شدی کارای عادی بدون اینکه اذیت بشی و فشار بیاد میتونی

من بیزارم از نشستن یک جا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلامت باشید شما هم ان شاالله به سلامت بغل بگیریش چرا تیکر رو فعال نکردین؟

قربونت برم

اتفاقا رفتم فعال کنم دیدم یا باید صورتی باشه یا آبی گفتم بذارم بعد از ان تی که جنسیت احتمالی بهم گفت بذارم

قربونت برماتفاقا رفتم فعال کنم دیدم یا باید صورتی باشه یا آبی گفتم بذارم بعد از ان تی که جنسیت احتما ...

آهان آره منم همینطوری گذاشتم بر اساس علاقه ام😄

تا ۱۸ هفته هم خیلی مونده دل تو دلم نیست ببینم دختر هست یا پسر

یه پسر دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آهان آره منم همینطوری گذاشتم بر اساس علاقه ام😄تا ۱۸ هفته هم خیلی مونده دل تو دلم نیست ببینم دختر هس ...

انشالله همون چیزی باشه که دوست داری و نامدار و عاقبت بخیر باشن هر دو بچه هات😍🙏🏻🙏🏻

خداروشکر عزیزم امشب شیاف استفاده کنم ببینم وضعیتم چطوری میشه دکترم گفت تا دو روز استراحت کن کامل بعد ...

دقیقا منم سعی میکردم برم بیرون پیاده روی هوا بخورم حالم بهترمیشد

ان شاالله که زود خوب میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40