2777
2789
بسته به ظرفیت شهر داره.یه شهر با رتبه ۱۰ هزار نمیگیره یه شهر با ۴۰ هزار میگیره.کارنامه سبز چرا چک نک ...

حواسم نبود اون موقع 

اشتباهم همین بود 

البته که شهر من اصفهان رقابت بالاست و ۱۰ هزار قبول نمیکنن 

شنیدم اخرین قبولی ۷ هزار بوده 

شما کدوم استانی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مگه اونایی ک کد ۵ خوردن اومده؟

منم تجربی هم و دانشجو شدم امسال میخاستم بدونم تو ۴ماه اگ صد خودمو بزارم بخونم میشه فرهنگیان بیارم؟

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
عزیزم مگه اونایی ک کد ۵ خوردن اومده؟ منم تجربی هم و دانشجو شدم امسال میخاستم بدونم تو ۴ماه اگ صد خو ...

برا شهر ما ۲۱ اذر پیام دادن که ۲۳ هسته گزینش بریم ۲۳ آذر رفتیم گفتن قبول کردیم شمارو منتظر باشین از دانشگاه بهتون زنگ میزنن یا تو سایتی اعلام میکنن که برین ثبت نام کنیین شاید حدود ۳۰ تا دختر بودیم که بهمون پیامک دادن و بعدش رفتیم گفتن قبولیم

عزیزم مگه اونایی ک کد ۵ خوردن اومده؟ منم تجربی هم و دانشجو شدم امسال میخاستم بدونم تو ۴ماه اگ صد خو ...

والا امسال عجیب و غریب شده فرهنگیان اصلا درس اضافه شده والا نمیدونم.ترمیم هم باید بدین؟

سلام من امسال کد۵ خورده بودم رفتم دوباره مصاحبه دادم  تو هسته گزینش گفتن قبولی، الان بعضیا میگن که باید سنجش هم اعلام کنه بعد معلوم میشه ،دوباره استرس گرفتم،رتبم ۲۴هزار منطقه ۳ انسانی بود یعنی قبول شدنم معجزه اس

آقا
سلام من امسال کد۵ خورده بودم رفتم دوباره مصاحبه دادم  تو هسته گزینش گفتن قبولی، الان بعضیا میگن ...

وقتی هسته گزینش گف قبولی مطمئن باش.ولی واسه ما پیامک دادن اونایی قبول شدن بعدش رفتیم هسته تازه اونجا گفتن قبولیم بعدش تعهد نامه امضا کردیم و کلی باهامون حرف زدن و گوش زد کردن حجاب و این چیزا رعایت شه.