2777
2789
عنوان

با ۱۰ تومن

97 بازدید | 8 پست

۱۰/۱۲ میلیون چه طلایی بخرم ❤💜واسه مامانم 

انگشتر چند وقت پیش گرفتم ۵میلیون 

گوشواره نباشه لطفا چه نظری دارین چون خودم گوشوارم کوچیک بگیرم نمیندازه میگه خودت بنداز

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

گردنبند یا پلاک

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اینکه به من ربطی نداره، ولی پولات رو نگه دار برای خودت، فردا همین مادر از هزار دشمن بدتر میشه و چون مادر هست و همه حق رو بهش میدن هیچ کاری از دستت بر نمیاد، رفته رفته که سن ادم میره بالا مشکلات هم یکی یکی بروز میکنن، هر قدر هم پول داشتی برای خودت پس انداز کن به هیچکس هم نگو

⁦⁩⁦
با اینکه به من ربطی نداره، ولی پولات رو نگه دار برای خودت، فردا همین مادر از هزار دشمن بدتر میشه و چ ...

عزیزم مامانم شاغله پول خودشه داده واسه خودم خرج کنم دلم نمیاد میخام واسه خودش بخرم طلا

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

عزیزم مامانم شاغله پول خودشه داده واسه خودم خرج کنم دلم نمیاد میخام واسه خودش بخرم طلا

اهان پس اون یک موضوع دیگه

ولی در کل هر وقت پول داشتی پس انداز کن، من چهار ماه و نیم پیش جراحی کردم خانواده بظاهر خانواده هیچ کمک مالی و جانی نکردن، دوستم اومد بیمارستان موند و یکم قرض داد، ادم به چشم خودش نبینه باور نمیکنه، البته من از وقتی پدرم فوت کرد مادرم هم با اون مرد، ببخش سرت رو درد اوردم تجربه بدی بود و اعصابم رو بهم ریخته، انشاالله همیشه خوشبخت و سلامت باشی

⁦⁩⁦
اهان پس اون یک موضوع دیگه ولی در کل هر وقت پول داشتی پس انداز کن، من چهار ماه و نیم پیش جراحی کردم ...

ایوایی عزیزمم فهمیدم چی میگی اتفاقا منم یکم پیش سر همین چیزا با مامانم بحثم شد ولی میخام منتی نداشته باشه بمن 

متوجهم، بله دقیقا زیر منت نبودن بهتره🎈🌹

😘