2777
2789
عنوان

سن ۲۳خیلی زیاده؟🤨

352 بازدید | 32 پست

پدرشوهر مادرشوهرم همش میگن تو که بچه نیستی و فلان دخترخودشون ۳۴سالشه میگن اون که سنی ندارع 

تازه مادرشوهرم۵۷سالشه هربار بحث قدیم میشع میگه من اون زمانا بودم آخه من کوچولو بودم و فلان بعد به من میگن ۳سالته میگم ۲۳میگن همون ۳۰حساب میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر احمقن 

۲۳ سالگی با ۳۰ سالگی خیلی فرق داره آدم از نظر پختگی و تجربه. دو دنیای متفاوته 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

برا عروس سن زیادی محسوب میشه ولی دختر ۵۰ ساله خودشون که جایی ننه منه سنی نداره هنوز و بچه ست 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

😅ای بابا خدا بخیر کنه 

واقعا این چیزا رو می‌شنوه آدم می‌ترسه ازدواج کنه 

همش درگیری با مادرشوهر و خواهر شوهر 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ببین این رسم خانواده پسر هست.خانواده هایی که خودشون دختر بزرگ دارن این یک حمله تدافعی هست.حالت پیش دستی کردن در حملات.اینجوری به شما میگن که یک وقتی شما در مورد سن دختر اونها چیزی نگید.

وگرنه ۲۳ سال اصلا زیاد نیست .ولی شما خانم باش و مقابله به مثل نکن.ممکن هم هست اونها قصدی از حرفهاشون نداشته باشن و شما حساس باشی.به نظرم توجه نکن و فکرت رو درگیر کارهای مهم تر مثل کارهای هنری بکن

اظهاراتشون متناقضه مطمئنی سالم هستن  دارالمجانین

😂😂تازه میگن قدیم یادته حمام نبود بخاری نبود؟کجا می‌رفتی حمام 😁😁😁😂😂😂میگم حمام خونمون دیگه میگن نکنه میخوای بگی زمان تو حمام و بخاری بود؟😄😄