2777
2789
عنوان

سن ۲۳خیلی زیاده؟🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 32 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین این رسم خانواده پسر هست.خانواده هایی که خودشون دختر بزرگ دارن این یک حمله تدافعی هست.حالت پیش د ...

یه بار مادرشوهرم گفت من  شناسناممو بزرگ گرفتن وگرنه ۱۶۱۷سالگی ازدواج کردم منم گفتم خب سن دختر بزرگتون هم ۴۰هست میشین۵۷ساله تقریبا گفت چه حرفیه هم سن دخترای من هنوز تو خونه دخترن😂😂

😂😂تازه میگن قدیم یادته حمام نبود بخاری نبود؟کجا می‌رفتی حمام 😁😁😁😂😂😂میگم حمام خونمون دیگه میگ ...

راه حل اینه باهاشون این صحبتا رو اصلا وارد نشی.کلا چرا میشینی پای حرفهاشون.اگه خونه خودتون هستی که اینقد تو آشپزخونه کار هست وگرنه هم خودتو با بجه های فامیل سرگرم کن.وارد بحث ها و حرفهاشون نشو.

هیچ آدمی کامل نیست .فقط انتظار نداشته باش آدم درست یا عقل کل حساب بیاری بعد سلام علیک وسسلام .

مشورت صحبت نکن از هیچ موردی چون باید حرص بخوری.کمتر برو پیششون.هفته یبار چند ساعتی سخت بگذر بیا به شوهرت هم بورز نده یا گله گی نکن چون بیشتر باز نیستن

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
یه بار مادرشوهرم گفت من  شناسناممو بزرگ گرفتن وگرنه ۱۶۱۷سالگی ازدواج کردم منم گفتم خب سن دختر ب ...

چه جالب دقیقا کدوم شهرن؟ یع فامیل ذاریم از روستاهای خراسان این طوری آن.خیلی تباه.ولی الان خدا درستشون کرد.طوری که دخترای خودشون رو زودتر از ۲۵ عروس نمیکنن و زودتر از سی باردار نمیشن

راه حل اینه باهاشون این صحبتا رو اصلا وارد نشی.کلا چرا میشینی پای حرفهاشون.اگه خونه خودتون هستی که ا ...

دقیقا😂😂یه بار یکی گفت عروست هنوز بچه هست مادرشوهرم کم مونده بود جر بده منو .یه بارم یکی گفت بچه بیار دیگه ۲۲سااالته مادرشوهرم قهقهه میزد میگف آره فک کرده بچس

یه بار مادرشوهرم گفت من  شناسناممو بزرگ گرفتن وگرنه ۱۶۱۷سالگی ازدواج کردم منم گفتم خب سن دختر ب ...

دقیقا همون که گقتم.حواست جمع کن.خیلی زیاد.حواست به همسرت باشه و همیشه آراسته و زیبا باش.

بع نظر از اون خانواده های خراسانی هستن که سیاستشون سرکوب عروس هست که دور بر نداره

دقیقا همون که گقتم.حواست جمع کن.خیلی زیاد.حواست به همسرت باشه و همیشه آراسته و زیبا باش. بع نظر از ...

والا من یکم قرطی محسوب میشم.همش از دختر با حجاب و چادری ها تعریف میکنن😄😄که مثلا من بدم خداروشکر همسرم اون طوری نیست خیلی وقتا هم جوابشونو میده 

دقیقا😂😂یه بار یکی گفت عروست هنوز بچه هست مادرشوهرم کم مونده بود جر بده منو .یه بارم یکی گفت بچه بی ...

باهاشون وارد حرف نشو اصلا .پای حرفشون نشین.کار اونها تضعیف هست.کار خودتو بکن.زندگی خودت رو بساز.

مادرهمسرت به نظر بی تربیت میاد و توی این سن درست هم نمیشن.فقط خدا میتونه درستشون کنه پس بیخیال.

تو هر چی شادتر باشی بهتر.انشالله با تولد بچه ات بهتر هم میشه اوضاع

باهاشون وارد حرف نشو اصلا .پای حرفشون نشین.کار اونها تضعیف هست.کار خودتو بکن.زندگی خودت رو بساز. ما ...

ممنونم عزیزم  بخاطر دعای خوبت 

راستش الان باردارم 

یکی از فامیلای همسرم به مادرشوهرم گفت اگه می‌تونستی بچه هم میاوردی بخاطر رقابت با عروست😂😂عه اینم بگم تو عروسیمون غش کرد تو تالار

چه جالب.باز من چادری هستم و خیلی باحجاب.

و دقیقا اونها برعکسش رو می‌گفتند و به نظرشون زنهای به قول تو قرتی زن زندگی حساب میشدن.

فقط به دلیل مخالفت .

ساختمان پزشکان رو دیدی.

عروس دوم دهنشون رو صاف کرد.

منم جاری بعد از من طوری رفتار کرد کلا توبه کردن.

یعنی میگم بیخیال.راه درست رو برو .به گسترش خانواده ات فکر کن و به خدمت به شوهرت و پیشرفت خودت