ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دیگه باید از بین آگهی ها مناسب شرایط خودتونو انتخاب کنید
من در هفته ۳ روز عصرا حضوری میرم ، برای عکاسی و فیلمبرداری ، گفتم دانشجوام گفتن تایمی ک آزادی حضوری ۴ ساعت وقت بزار ، غیرحضوری هم بقیه روزا ۴ ساعت وقت میزارم
منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..
3تومن آخه از وقتی دانشگاه اومدم بابام زیاد پول نمیده
من سه تومن داشته باشم حس پولدار بودن بهم دست میده😅.من میخوام کنکور فرهنگیان بدم فقط زبان به نظرت میشه قبول شد.. بیشتر بخاطر پول😁
یه سوال من خودم دانشجو هستم و میخوام کنکور بدم زبان و انسانی ولی هیچی از انسانی نمیدونم و تازه میخوام شروع کنم تا اردیبهشت میرسم یا نه قیدشو بزنم فقط برا زبان بخونم؟
من سه تومن داشته باشم حس پولدار بودن بهم دست میده😅.من میخوام کنکور فرهنگیان بدم فقط زبان به نظرت میشه قبول شد.. بیشتر بخاطر پول😁
یه سوال من خودم دانشجو هستم و میخوام کنکور بدم زبان و انسانی ولی هیچی از انسانی نمیدونم و تازه میخوام شروع کنم تا اردیبهشت میرسم یا نه قیدشو بزنم فقط برا زبان بخونم؟