2777
2789
عنوان

شغل دانشجویی ادمینی یا آنلاین شاپ

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 19 پست
میدونی بستگی به منطقه داره زبان من خودم 400آوردم ولی چون از منطقمون 1نفر برمیداشتن قبول نشدم  ...

من رشتم تجربی بود و تا الان انسانی نخوندم ، اصلا هیچ آشنایی باهاش ندارم، نمیدونم شاید فقط خودم رو اذیت کنم تو این راه

من رشتم تجربی بود و تا الان انسانی نخوندم ، اصلا هیچ آشنایی باهاش ندارم، نمیدونم شاید فقط خودم رو اذ ...

میدونی بستگی به خودت داره بودن کسایی که تجربی خوندن و از آذر شروع کردن انسانی خوندن و موفق شدن 

تونستی مشاور خوب بگیر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی بستگی به خودت داره بودن کسایی که تجربی خوندن و از آذر شروع کردن انسانی خوندن و موفق شدن  ...

اخه من دانشجو هستم اگه بیکار بودم قطعا میشد!‌ دیماه فقط امتحانات میمونه سه ماه بعد

میدونی بستگی به خودت داره بودن کسایی که تجربی خوندن و از آذر شروع کردن انسانی خوندن و موفق شدن  ...

من سال ۱۴۰۰ که رفته بودم مصاحبه برا دبیری زبان شهرمون فقط ۷نفر خانم خواستن حالا اگه امسال اینطوری بشه که خوبه