2777
2789

چندتا داری که مرتب نمیشه؟

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه 

اون مهمون باید شعور داشته باشه قبل اش خبر بده

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

مهموني كه سرزده مياد يعني خودمونيه و ميدونه هم شما بچه داريد، چرا زندگي رو به خودتون و بچه سخت ميكنيد؟ 

منتهي اگر تلفن ميكنن كه نيم ساعت ديگه مياييم ميتوني از اين صندوق هاي بزرگ داشته باشي نيم ساعته همه چيو بريزي توش درشم ببندي خونه مرتب شه

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

من یه کلاسی بهت معرفی کنم شرکت میکنی که نظم رو توی همه ابعادش یاد بگیری؟ 

نظم فقط بشور بساب نیست تو این دوره. 

نظم تو روابط شخصی، روابط خانوادگی، تفریح،  عبادت و....  بهتون یاد میده.  همیشه هم خونه مرتبه🥰

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ى سبد بزرگ براى اسباب بازى ها در نظر بگير

كه فورى بتونى اسباب بازى ها رو جمع كنى

نمى دونم بچه تون چند وقتشه ولى اگه غذا خوره زيرش  ى پارچه بزرگ پهن كن و رو اون بهش غذا بده كه چيزى نريزه

وقتى بچه خوابه فورى بلند شى و به كارهات برسى

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅