2777
2789

خونم همیشه مرتبه با وجود بچه چون وسواس دارم ولی تحت هیچ شرایطی مهمان ناخوانده نمی پذیرم و اینو همه میدونن و رعایت میکنن

چون مهمان بادی به صاحبخونه احترام بذاره و اطلاع بده تا انتظار احترام و پذیرایی هم داشته باشه  

شاید باورتون نشه ولی حتی ایفون خونمون همیشه خاموشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من ب جز خودم ۲ تا خواهر و ی برادر دارم ک ازم خیلی کوچیک ترن 

ب هر حال خونه ریخت و پاش میشه البته بیشتر اتاق ها 

ولی وسط خونمون همیشه حواسم هست که مرتب باشه

امروز ساعت ۱۰ صبح مهمون اومد خونمون خواستن برن رفت داخل اتاق گفت ببینم خونتون چه شکلی من خواهرم تازه بیدار شده بود تشکش روی زمین بود من از خجالت آب شدم😮‍💨🥴 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ عالی..هزینش چقده عزیزجان؟

۵۸۰

ولی وجدانا می ارزه.  بنظرم بیشتر از اینا ارزش مادی داره

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

وای همدردیم من یجورایی افسردگی گرفتم. حوصله کار کردن ندارم

دقیقاً منم،اما روزایی که گوشی رو میذارم کنار و پامیشم خونمو مرتب میکنم بعدم با بچم میرم یه دوش کوچولو میگیرم میبینم خیلی شارژم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
دقیقاً منم،اما روزایی که گوشی رو میذارم کنار و پامیشم خونمو مرتب میکنم بعدم با بچم میرم یه دوش کوچول ...

چند سالشه؟ خدا،حفظش،کنه. امان از گوشی

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
آی جون دلم، از فردا به خودمون قول بدیم اول کارای خونه بعددددددد گوشی

اره والا

ان شاءالله

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔