2777
2789
اینستا ندارما

نه داخل ایتا هستن. 

هزینه اش میلیونی نیست ولی بنظرم هرچقدر پول بدی براش،  بازم کمه. 

چون اصول و قاعده ی نظم رو یادت میده. 

بعد یک مدتی بچه هات و همسرت هم میبینن خونه مرتبه،  اگر وسیله ای میارن،  خودشون جمع میکنن. 

رزق و روزی تون زیاد میشه. 

اثرات خیلی خوبی روی زندگی داره،  حیفه که از دست بدینش. 🌹

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مشکلم اینه تنبلم

تنبلی و که دیگه نگو

من زن داداشم دوتا بچه کوچیک داره.

هررررروقت بری خونش تمیز و مرتبه.

حتی لای درز پنجره هاشم دستمال میکشه.در این حد تمیزه.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چجوری باید عضو شم؟

این لینک هست و برای دوم دی ثبت نام دارند. 

https://eitaa.com/Lady_monazam

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خودت عضوی دیک؟؟چی یاد میده؟

من دوره اردیبهشت رو شرکت کردم. 

الان دی ماه رو میخواد ثبت نام کنه. 

بالاتوضیح دادم. 

نظم تو زندگی رو در همه ی ابعاد یادت میده. فقط شستن و تمیز کردن نیست. 

بعد از مدتی میبینی که خونه همیشه مرتبه،  برای خودت وقت میذاری،  برای بچه ها و همسرت وقت میذاری،  تمرین میکنی سحرخیزی رو،  روز جمعه رو فقط به عبادت و تفریح اختصاص میدی. 

اونقدر این دوره کامله، بعد از مدتی میبینی اصلا ادم قبلی نیستی و خیلی تغییر کردی. 

مهمون سرزده ندارم از وقتی دخترم راه افتاد دیگه تا الان خونه مرتب فقط نیم ساعت در روز دیده میشه منم سخت نمی‌گیرم مگه بچم چقدر کوچولوعه که بخوام دایم دعواش کنم و بگم نریز و جمع کن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز