2777
2789
عنوان

مادر احمق

633 بازدید | 30 پست

مامان من جلو روی خودم و شوهرم بی دلیل در میاد میگه مغازه مال دوتا پسرامه ،حالا مغازه بزرگ جای عالی،۳تا خونه هم دوتاش مال اوناست یکیشم تقسیم میشه بینتون 

چون وضع مالی من و شوهرم خوبه کلا از ارث محرومم کرده ،هر چند وقت یکبار به زبون میاره که ما حساب دستمون بیاد 

بابامو کشیدم کنار گفتم چی میگه تو زنده بودن تو، میگه ولش کن اون هرچی میخات بگه طبق قانون تقسیم میشه 

میترسم اینقدر تو گوشش بخونه بره وصیت بنویسه بزنه به نامشون 

با مامانم قهر کردم گفتم متاسفم که خودت کارخودتو خراب کردی این همه از این حرفا زدی پیری و کوری داری پسرات هم بامعرفت 🫠سال به سال عروسات خونت نمیان 

نمیرم چند وقته دلم شکسته از بچگی ما پسر دوست بود و همچی برا پسراش مهیا ،منم از همون اول مهمون خونش بودم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آه ه. دقیقا سر این مسایل من و خواهرم با مادرم میونه مون خراب شد. اینا مادر نیستن، نامادریه سیندرلان

ما هم به پدرمون گفتیم. گفت هرگز اینکارو نمیکنم خیالتون راحت

ولی مادرم ماهاست باهاش قهره

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

تو وصیت نامه فقط برای یک سوم اموال میتونن تصمیم بگیرن 

مامانتون بی سیاسته و لجباز شایدم از همسرت خوشش نمیاد چرا باید اینو پیشش بگه 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

به بابات بگو تا زنده حق حقوق تورو مشخص کنه چون اگر خدای نکرده ارث دست مادرت بیفته شاید جوری که دوست داشته باشه تقسیم کنه ولی عزیزم همیشه حرمت احترام مادرت نگه دار بهش با زبون خوش بگو منم بچه توام همونقدر که اونا بهشون میرسه منم حق دارم.

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
مادر حرمت داره  هرچی میگه باید بگی چشم اگه وضعت خوبه که دیگه اونارو میخوای چیکار

توروخدا کم شعار بدین

ادم باید منطقی باشه

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)