2777
2789
عنوان

مادر احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 30 پست
به بابات بگو تا زنده حق حقوق تورو مشخص کنه چون اگر خدای نکرده ارث دست مادرت بیفته شاید جوری که دوست ...

من هیچوقت چنین چیزی از بابام نمیخوام عاشقشم دلم نمیاد راجب این چیز و مرگش صحبت کنم خیلی با محبته ناراحت میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادر حرمت داره  هرچی میگه باید بگی چشم اگه وضعت خوبه که دیگه اونارو میخوای چیکار

این حرفو نزن. مادری حرمت داره که مادری کنه وگرنه تولید مثل رو همه بلدن. اینا مادر نیستن. اسم مادرو خراب کردن

مادر من سر یه زمین یه میلیارد میخواست سر من و شوهرم کلاه بزاره. ما فهنیدیم و باهاش معامله نکردیم. الانم اومده ارث پدرمونو میخواد بخوره. کلا بعد مرگش هم دل نداره به  دختراش چیزی برسه. خدا لعنتش کنه 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

تو وصیت نامه فقط برای یک سوم اموال میتونن تصمیم بگیرن  مامانتون بی سیاسته و لجباز شایدم از همس ...

چرا یک سوم؟

ادم تا وقتی زنده ست میتونه هرکاری میخواد با تمام اموالش بکنه حتیی اگه یهو بزنه ب اسم ی همسایه 

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
مادر حرمت داره  هرچی میگه باید بگی چشم اگه وضعت خوبه که دیگه اونارو میخوای چیکار

مادر بله ،تبعیض دیدی تو عمرت ، درد اینکه مادرت کسی که به دنیا آوردتت تو رو نخواد خودت و حق و حقوقت رو نادیده بگیره احساس کردی ؟تا ی دردی رو نچشیدی راحت قضاوت نکن

واقعا چرا شعاری میکنن ،به خودتون بگن از ارث محرومین همین شعارا میدین 

چرا والا

مگه تو بچه ی اون پدر نیستی؟اینحرفا چیه دیگ

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

مامانت آخر کار خودش رو میکنه ....آنقدر میره روی مخ بابات که پسرام واجب ترن ...مگه اینکه با پدرت زودتر صحبت کنی.....بگی مادرم همچین فکری تو سرشه ... بدون اینکه کسی بفهمه...یک ملکی رو به نام شما بزنه.....

من هیچوقت چنین چیزی از بابام نمیخوام عاشقشم دلم نمیاد راجب این چیز و مرگش صحبت کنم خیلی با محبته نار ...

خب عزیزم حرف از مردن نیست حرف از تقسیم عادلانه اموالش هست الان که بابات یه وصیت نامه بنویسه بده دست یک وکیل بده اتفاقی براش نمیفته.که اگر بعد از۱۲۰سال فوت کرد اونوقت جربحثی نباشه بهتره تمام این بحث ها بعداز فوت والدین بخاطر ارث میراث به این خاطر که ادم تو زمانی که زنده فکر میکنه نمیر هست ولی نوشتن وصیت نامه مرگ که جلو نمیندازه بنظر من ادمهای که وصیت نامه مینویسن خیلی ادمهای با فکر عاقلی هستن.

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
چرا یک سوم؟ ادم تا وقتی زنده ست میتونه هرکاری میخواد با تمام اموالش بکنه حتیی اگه یهو بزنه ب اسم ی ...

ایشون گفت وصیت نامه منم قانون ارث رو گفتم 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

چی میگی بابا. این بدبختم آدمه میفهمی آدم. دلش میخواد مثل اونای دیگه باهاش رفتار بشه. چه گناهی کرده دختر شده؟ فقط یک کروموزوم y شده x. چه فرقی با اون دو تای دیگه داره؟ به نظرم دو راه داری. یا بری با بابات محکم صحبت کنی که از الان وضعیت اموال مشخص کنه و بگه هر کی چی داره یا به مادرت محکم صحبت کنی و بگی اگر این رفتار ادامه بده دیگه نه می بینیش نه اینکه پیری اش روت حسابی باز کنه و قطع رابطه کنی. بعدم بسپری به خدا. واقعا بیشترین ظلم رو خود زن ها به هم میکنند!