شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
بعد اینکه قلبش زد گفتم ذوق خیلی خیلی زیاد بغلم کردن همون شب ک متوجه شدن تماس گرفتن دست ...
ای وای چرا چیشد
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
زود گفتی. هفته ی ۱۳ ب بعد باید گفت ک مطمئن شد موندنیه
نزدیک همون هفته ها بودم ولی نشد
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
الهی شمایی ک باردارید همگیتون سلامت ۹ ماه بگذرونید
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
غصه نخوریا دوباره شروع کن اقدام اینبار به دلت اصلا بد راه نده و به کسی هم نگو
ممنونم عزیزم ۴ ماه اقدام کردم نشد تنبلی گرفتم رفتم تو سیکل ای وی اف
پانکچر کردم جنین هام فریز کردن ماه بعد انتقالمه
ممنونم مهربان ماه بعد انتقال دارم دعا کنید همش ب خدا میگم من هیچ حداقل اشک های همسرمو ببین&nb ...
این چه حرفیه میزنی اخه خدا برا بنده هاش همیشه بهترین ها رو میخواد مطمعن باش زمانش برسه نی نی خودش میاد فقط خودت ارامش داشته باش و بسپار به خدا خیلی مهمه همین ارامش