ممنونم عزیزم خیلی غم بزرگی بوده قطعا اما به این فکر کن که کار خدا بی حکمت نیس
درسته دلمو ب خدا سپردم
حضرت زهرا س نگهدار خودتون و توراهی های قشنگتون باشه بحق محسنش
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
این چه حرفیه میزنی اخه خدا برا بنده هاش همیشه بهترین ها رو میخواد مطمعن باش زمانش برسه نی نی خودش می ...
ای عزیزم انقدر دلم شکسته
یکی بعدش گفت لایق نبودی خدا گرفتش
من دلم بد شکسته
الان سجاده نمازمو پهن کردم نماز بخونم تاپیک شما رو دیدم نشستم با گریه هی نوشتم
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
درسته دلمو ب خدا سپردم حضرت زهرا س نگهدار خودتون و توراهی های قشنگتون باشه بحق محسنش
الان بارداری ها و دوران حاملگی مث قدیم نیس پر ریسک شده سر اب و هوا و مواد غذایی هامون پس سخت نگیر فک کنی مشکلی داشتی ناامید شی خودتو با هیچکی مقایسه نکن و بذار بدنت روال طبیعی خودشو بره و امادگی بارداری جدید پیدا کنه
ولی نداریش ی جوره ولی داشتمش و نشد جای خالیش خیلی برام سخته
سنم میره بالا
الان بارداری ها و دوران حاملگی مث قدیم نیس پر ریسک شده سر اب و هوا و مواد غذایی هامون پس سخت نگیر فک ...
ممنونم مهربون اخه دیگه دکترم نظرش بر ای وی اف شد
ناراحت نشی اما به نظرم به حرفای دکترا اطمینانی نیس من یه بار رفتم دکتر ،بهم گفتن چون پلی کیستیک هستی و تنبلی تخمدان داری و کم کاری تیروئید محاله حامله شی خودت،منم سر حرفش دیگه جلوگیری نکردم گفتم حالا بعدا سر فرصت میرم ای وی اف
خودشو هفت جد ابادش لایق زندگی کردن نیستن چه دل سیاه هایی پیدا میشن ها اصلا حتی فکر نکن به چرت و پرت ...
منم تصمیم گرفتم خدا بخواد و هدیه بده نگم ب کسی تا غربالگری برم
ناراحت نشی اما به نظرم به حرفای دکترا اطمینانی نیس من یه بار رفتم دکتر ،بهم گفتن چون پلی کیستیک هستی ...
منم کلا جلوگیری نداشتم اقدام کردیم نشد
همسرم آزمایش داد مورفو ۱ بود ولی موقع پانکچر چون مکمل خورده بود شده بود ۲
منم کلا جلوگیری نداشتم اقدام کردیم نشد همسرم آزمایش داد مورفو ۱ بود ولی موقع پانکچر چون ...
من سر در نمیارم واقعیت از این اصطلاحات پزشکی اما اگه زیر۳۰ سالته فرصت بدین به خودتون و سبک غذایی تغییر بدین ،اگه هم به نظرت دیره حتما حتما چندین پزشک برو و نظرات مختلف رو بسنج بعد اقدام کن
من سر در نمیارم واقعیت از این اصطلاحات پزشکی اما اگه زیر۳۰ سالته فرصت بدین به خودتون و سبک غذایی تغی ...
ممنونم عزیزم
نزدیک ۳۰ هستم
دیگه جنین هام خداروشکر تشکیل شدن تا انتقال بدن