2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منکه اگه باردار شم که البته یکساله اقدامم هنوز هییییچ ولی می‌خوام به خانواده شوهرم نگم چون خیلی سرد ...

انشالله خدا زودی یه نی نی ناز بهت بده عزیزم ،اره منم اشتباه کردم گفتم نباید انقد زود میگفتم 

چقدر مهربون و خوبی افرین😍 منم ناراحت نشدم اما خب توقع اینجور رفتاری نداشتم جا خوردم یه کوچولو

اخه الکی خودمو ناراحت کنم که چی. بیشتر توقع تاسیانه داشتم.که متاسفانه اونم کسی نیورد. با اونم کنار اومدم😂

انشالله خدا زودی یه نی نی ناز بهت بده عزیزم ،اره منم اشتباه کردم گفتم نباید انقد زود میگفتم 

مرسی فدات ایشالله بسلامتی دنیا بیاد کوچولوت عدد بتا چند بود آزمایشت؟

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
منکه اگه باردار شم که البته یکساله اقدامم هنوز هییییچ ولی می‌خوام به خانواده شوهرم نگم چون خیلی سرد ...

منم فقط بخاطر جاریم نگفتم یه جونور زشتیه که نگو جوری که شوهرم گفت اگه مامانم بفهمه اونم میفهمه بعد هربلایی سر بچم بیاد از چشم زبون تو میبینم گفتم بهتر منم از خدام بود نگم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

خیلی خیلی خوشحال شدن 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منم فقط بخاطر جاریم نگفتم یه جونور زشتیه که نگو جوری که شوهرم گفت اگه مامانم بفهمه اونم میفهمه بعد ه ...

آفرین کار خوبی کردی

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱

بعد اینکه قلبش زد گفتم ذوق خیلی خیلی زیاد بغلم کردن 

همون شب ک متوجه شدن تماس گرفتن 

دسته گل برام گرفته بودن 

ولی صد حیف من موندم و آرزوهایم

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️