2777
2789
عنوان

بابام از خونه انداختم بیرون....

9514 بازدید | 187 پست

بچه ها لطفا بدون توهین راهنماییم کنید

من عقدم، تو مدت عقد خیلی عذاب کشیدم خلاصه وار بخوام تعریف کنم شوهرم ادم حسابی نیس از اون مردا نیس بشه بهش تکیه کرد دست بزن داره تنبله فحاشه خودش و خانوادش به شدت پر توقع ان چندتا مثال کوچیک میزنم واستون مثلا  به ما گفتن رسم داریم طلا زیاد بدیم و زیاد بگیریم سر سفره ی عقد خانواده ی من طلا زیاد دادن خانواده ی اونا یه نیم ست خیلی خیلی ظریف 6،7 گرمی دادن (وضع مالیشون خیلی از ما بهتره) با یه پلاک چند سوتی بعد از عقد پدر شوهرم پاشو کرد تویه کفش که یالا طلاهات و وردار بیار بدع ما نگه داریم یا موقع خرید عروسی خوب خریدای عروس بیشتره هزینه اش بیشتر میشه ولی شوهرم از خانوادم به اجبار هفتاد تومن پول گرفت واسه ی خریدای خودش اینا چند نمونه ی کوچیکه....

بقیش و از قبل نوشتم تند تند میذارم لطفا نظر بدید

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

سر جهاز خریدنم به همین منوال خیلی خیلی اذیتم کردن پدر شوهرم هر روز میومد میگفت فلان چیز و خریدی زودتذ بخر باید اینقد وسیله تو یخچالت باشه تو این چند سال شوهر من سر کار نبود که پدر من کمکش کردن رفت سرکار خودشم همیشه میگه کارم و مدیون باباتم

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

اینم بگم شوهرم به شدت حساب کش و بد دهنه و دست بزن داره چند وقت پیش تو بازار یه دعوایی راه انداخت که نگو ابروم و برد اصلا واسش مهم نیس جلو مامان باباش کتکم میزنه و خیلی چیزای دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما قرارع مراسم عروسی بگیریم خانوادش دبه کردن گفتن ما خرج مراسمت و نمیدیم این اقام وام ازدواج من و خودش برداشت گفت میدم رو هزینه های عروسی اینم بگم این اقا با زرنگ بازی از سادگی من سواستفاده کرد و با اینکه وام و خودش برداشت دو نفر از نزدیک ترین ادمای خانواده ی من و به عنوان ضامن معرفی کرد

همین بگم تا اینجاش که خوندم بگم بابا حق داشته با این انتخابت کلاورشکستش کردی

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

امشب با بابام بحثم شد البته حق با اوناس ولی اینقد زبونشون نیش داره و با تیکه کنایه با ادم حرف میزنن که کفریت میکنن

یهو بهم گفت گمشو از خونه ی من بیرون من بلند شدم بیام چون چند دفعه حرف شو تکرار کرد خواهرام نذاشتن

بچه ها من واقعا در مونده شدم دلم میخواد طلاق بگیرم

از طرفیم هیچ حامی ندارم

همین بگم تا اینجاش که خوندم بگم بابا حق داشته با این انتخابت کلاورشکستش کردی

خودم میدونم حماقت کردم

چ پدرشوهر خاله زنکی   اسی اصلا ب جدایی فکر کردی   عاقبتت با این شوهر چی میشه از الان سوارت شده فردا چیکارت میکنه باید بخاطر بچه هات بسوزی 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
امشب با بابام بحثم شد البته حق با اوناس ولی اینقد زبونشون نیش داره و با تیکه کنایه با ادم حرف میزنن ...

نمیدونم ولی الان جدا بشی خیلی بهتره از بعدا هستش

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

اینم بگم این خانوادش تا حالا هیچ رسمی واسه ی من به جا نیاوردن نه یلدایی نه عیدی هیچ کدوم...