من عقدم، تو مدت عقد خیلی عذاب کشیدم خلاصه وار بخوام تعریف کنم شوهرم ادم حسابی نیس از اون مردا نیس بشه بهش تکیه کرد دست بزن داره تنبله فحاشه خودش و خانوادش به شدت پر توقع ان چندتا مثال کوچیک میزنم واستون مثلا به ما گفتن رسم داریم طلا زیاد بدیم و زیاد بگیریم سر سفره ی عقد خانواده ی من طلا زیاد دادن خانواده ی اونا یه نیم ست خیلی خیلی ظریف 6،7 گرمی دادن (وضع مالیشون خیلی از ما بهتره) با یه پلاک چند سوتی بعد از عقد پدر شوهرم پاشو کرد تویه کفش که یالا طلاهات و وردار بیار بدع ما نگه داریم یا موقع خرید عروسی خوب خریدای عروس بیشتره هزینه اش بیشتر میشه ولی شوهرم از خانوادم به اجبار هفتاد تومن پول گرفت واسه ی خریدای خودش اینا چند نمونه ی کوچیکه....
بقیش و از قبل نوشتم تند تند میذارم لطفا نظر بدید
میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود... 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/#جانفدا...💛
وای تورو خدااااا ادامه نده این رابطه رو دیگه... خون ب جیگرت میشه...بنظرم غرورت پیش پدرت بشکنه بگی ب ...
توروخدا دعا کن خدا بهم مرگ بده راحت شم من دیگه کم اوردم
میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود... 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/#جانفدا...💛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توروخدا جدا شو.اینا دیوونه ن.الان عقدی اینکارارو میکنن.به هرقیمتی شده جدا شو.به خدا از شرایطت ترسیدم ...
22 ام
شرایط شو ندارم پشت کنکوریم برگردم خونه ی بابام مطمئنم اینقد تیکه میندازن بهم بخاطر انتخابم اینقد طعنه میزنن تا خودم خودم و بکشم
امشب با بابام بحثم شد البته حق با اوناس ولی اینقد زبونشون نیش داره و با تیکه کنایه با ادم حرف میزنن ...
ببین اگه بدون حامی باشی ، حتی اگه مجبور باشی برای ادامه ی زندگیت بری کار سخت بکنی و اتاق اجاره کنی این کارا رو بکن ولی اصلا و اصلا تحت هیچ شرایطی با این فرد زیر یه سقف نرو !!!!! تو عقد این کارا رو کرده بدون بعد از عروسیت چطور خونت رو تو شیشه میکنه ، حسرت همه چی به دلت میمونه ، به عنوان یه خواهر بزرگ بهت میگم لطفا ،خواهشا زندگیتو تباه نکن ،سریع جداشو ، حتی اگه اومد تعهد محضری داد حتی اگه به غلط کردن افتاد دیگه برنگرد !!! فرار کن از دستش
نمیتونه اون راحت قسط نمیده و ضامن ها که خانواده اسی هستن گیر میکنن منم دختر عموم شوهرش اینطور بود تا ...
دقیقا منم که پول ندارم بدم میوفته گردن اونا